selam dostlar, herkese merhabalar. efendim yeni konu açmamızın sebebi Allah'ın emri peygamberin kavliyle....

pardon pardooonn.... asıl maksadımız; yayın ve iletişim kulübünde çalışan bir öğretmen olarak okuldaki kulüp panomuzun diğer kulüp panolarından daha haşmetli, daha cezbedici, reytingi yüksek, daha bilgilendirici, müdavimi çok, oldukça sıkı hazırlanmış, rağbet gören, fevkalade, harikulade, pek muhteşem, benzerine okulumuzda değil çevre okullarda da rastlanmayan bir bilgi deryası olması hevesine gark olduğumuz içün; bilcümle süpermeydan ahalisinden latif, münbid, bereketli yardımlar talep etmektir. (ulan açıldı ağzımız döktürüyoz... ama bakalım nasıl toparlıycaz)nerde kalmıştık?hah... efendim malumunuzdur ki kulübümüzün adı yayın ve iletişim. bre gafil.... yayın ve iletişim kulübünde olup da ol insanlığın hizmetinde olan interneti göz ardı etmek ne cehalettir deyü bilgisayarın start düğmesine hücum edilmiş ve alicenap forum üyelerinden vasıflı, makul, ehemmiyetli, takdire şayan, öğrencileri heyecana sevk edecek, muhtelif bilgiler zerk edecek, panoyu okudukça zevk verecek bilgi, resim, şiir, yazı, röportaj, öneri, yorum, ikaz, eleştiri, rehberlik ve her türlü yardım talebinde bulunuyorum. şimdiden herşey için çoook teşekkürler