![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "el yazısı" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili arkadaşlar kızım ilk okul 1.sınıfa başladı.. elyazısı ile başladılar.Çok zorlanıyoruz.İnanılmaz zor bir eğitim sistemi...fiş çalışması yapmamız gerekiyormuş bunun için aldığımız yardımcı kitapları kesin diyorlar!!!!!!!!!!!!! elyazısı fontlarının bulunduğu bir programa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | sevgili arkadaşlar kızım ilk okul 1.sınıfa başladı.. elyazısı ile başladılar.Çok zorlanıyoruz.İnanılmaz zor bir eğitim sistemi...fiş çalışması yapmamız gerekiyormuş bunun için aldığımız yardımcı kitapları kesin diyorlar!!!!!!!!!!!!! elyazısı fontlarının bulunduğu bir programa ihtiyacım var... bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum...sağlıklı günler... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: el yazısı Gerçekten aynı dert bizdede var,Benımde kızım bu yıl ilkokula başladı İnanırmısın kızım okula baslamadan once harfleri biliyor bazı kelimeleride okuyabiliyordu,Okula basladı bu el yazısı yuzunden harfleri de unuttu okumayıda :) Şuan okula ilk basladıgı seviyeden gerideyiz. Ben bunun icin ilkokuma egitim cd si satın aldım . Programın sitesini ve programı demo olarak indirebileceğin adresi veriyorum. Umarım yararı olur. İlköğretim 1. Sınıf Okuma Yazma Öğretimi Eğitim Seti Demo olarak indirebileceğiniz adres
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: el yazısı Allah çocuklarımıza gayret bizlere sabır versin...Benim yavrum adını yazmayı bile unuttu..gönderdiğiniz adresi inceliyorum.teşekkür ederim...başarıları ve sağlıklı günler diliyorum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |