![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Alınan bilgiye göre, MEB öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 yılı için bakanlığa ayrılan 40 bin öğretmen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Alınan bilgiye göre, MEB öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 yılı için bakanlığa ayrılan 40 bin öğretmen kadrosu için 10 bin sözleşmeli öğretmen almayı planlıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapılması hedeflenen atamalar için öğretmen adaylarından internet üzerinden başvuru alınacak. En fazla sınıf öğretmenliği branşından öğretmen atanacak. habervitrini
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Öğretmenler Günü'nde 10 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapılacak merhaba bende bir öğretmen adayıyım. acaba hangi branştan ne kadar öğretmen alacaklarını biliyor musun . bilgilendirmen için teşekkür ederim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |