![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Üniversitelerde boşalan kontenjanlara ek yerleştirmeler yarın baslıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üniversitelerde boşalan kontenjanlara yapılacak ek yerleştirmeler için başvurular yarın başlıyor. Sürenin kesinlikle uzatılmayacağı ek yerleştirmeler için başvurular, 4 Ekim'de sona erecek. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, yükseköğretim programlarının boş kalan kontenjanları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üniversitelerde boşalan kontenjanlara yapılacak ek yerleştirmeler için başvurular yarın başlıyor. Sürenin kesinlikle uzatılmayacağı ek yerleştirmeler için başvurular, 4 Ekim'de sona erecek. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, yükseköğretim programlarının boş kalan kontenjanları için ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2007-ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilmemiş olmak gerekiyor
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |