![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Çifte vatandaşlar dikkat!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yakında denklik sınavının kalkmasıyla avrupadan buradakilerle eş değer diploması olanlar denklik sınavının kalkmasıyla alanlarında görev yapabilecek.Mesela BULGARSİTAN!daki sofya üniversitesinde 1 yıllık tıp eğitimi almanın bedeli 3500 dolar civarında.Çifte vatandaşların böyle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Çifte vatandaşlar dikkat!!!!!! Yakında denklik sınavının kalkmasıyla avrupadan buradakilerle eş değer diploması olanlar denklik sınavının kalkmasıyla alanlarında görev yapabilecek.Mesela BULGARSİTAN!daki sofya üniversitesinde 1 yıllık tıp eğitimi almanın bedeli 3500 dolar civarında.Çifte vatandaşların böyle bir şansı halen devam ediyor |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Çifte vatandaşlar dikkat!!!!!! yani olay şöyle... şimdi ben çifte vatandaşım.burada sınava girmedim ve ya kazanamadım.Bulgaristan sofya ünv. gidiyorum.yıllık 3500 dolardan başlıyor.herneyse, istediğim bölümü okudum ve bitirdim diyelim.burada denklik sınavına giriyorum kazanma olasılığı büyük.sonra burada ki diplomalarla eşdeğer oluyor.gerçi arkadaşın söylediğine göre sofya üniversitesi denklik belgesi istemiyormuş ama bulgaristandaki diğer üniversitelerden mezun olanlar burada denklik almak zorundalar.ama yakında denklik sınavı tarih olacak :)) umarım bilgilendirici olmuştur saygılar |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çifte vatandaşlar dikkat!!!!!! bulgaristan' Avrupa birligine alindigi icin' verdigi diplomalar ' Almanyada veya ingilterede verilen bir diploma gibi olacak' bu yuzden denklik problemi olmayacak'' uluslararasi AB standardi olacak' Kisaca deger kazaniyor verdigi belgeler' sertifiklar bir baska ulkede bir is yapabilmeniz icin o ulkenin denklik sinavlarina girmeniz gerekir' ancak bu guclu kuvvetli bir ulke diplomasiysa ses cikmaz' mesela Norvec ingiliz diplomasi alanin itibari yuksektir' zenginler cocuklarini neden ingilterede okutuyor'' Dipolomalarin dunya statusu var. mesela hindistan en iyi doktorlari yetistirir avrupa birligi uyum cercevesi icinde bulgaristan kaybettigi butun Turk nufusunu vatandasliga geri aldi' kisaca sucunu kabul etmis bulundu ' 89 gocmenleri vatandasliga geri alindi' eski gocmenler de dogum kagitlariyla gidince vatandasligi geri alabiliyoirlar'' malesef gorunmeyen bir avantajlar var' cift vatandaslarin avrupa icindeki varligini kullanamayan is adamlari var. cift vatandaslar butun avrupada calisma ve yerlesme hakkina sahipler' |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Çifte vatandaşlar dikkat!!!!!! önemli değil kardeşim.yararlı olabildiysem ne mutlu bana... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |