![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Kredi ve yurt başvuruları basladı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yükseköğrenim kredi ve burs müracaatları bugün başladı. Başvurular 5 Ekim 2007'e kadar sürecek. İlk defa bir yüksek öğrenim progr***** kayıt yaptıranlar ile ara sınıf öğrencilerinden değişik nedenlerle burs, öğrenim ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yükseköğrenim kredi ve burs müracaatları bugün başladı. Başvurular 5 Ekim 2007'e kadar sürecek. İlk defa bir yüksek öğrenim progr***** kayıt yaptıranlar ile ara sınıf öğrencilerinden değişik nedenlerle burs, öğrenim ve katkı kredisi müracaatlarında bulunamayan öğrencilerin başvuruları bugün başlayacak. Ayrıca, yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programlarına girecek öğrenciler ile dikey geçiş sınavı ile bir yükseköğretim progr***** yerleşen öğrenciler de başvurularularını bugün yapabilecekler. Başvurular, 5 Ekim 2007 tarihine kadar Yurtkurur'un T.C YÜKSEK ÖGRENIM KREDI VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜGÜ adresinden yapılacak.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |