![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Okul müdürü vekillerden böyle öğretmen istedi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yeterli sayıda öğretmeni bulunmayan okulların müdürleri, bu sorunu nasıl çözeceklerinin derdine düştü. Sakarya’nın Kaynarca İlçesi’nde bu yıl eğitime girecek olan 258 öğrencili Kulaklı İlköğretim Okulu Müdürü de Abdulkadir Karaca da ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okul müdürü vekillerden böyle öğretmen istedi Yeterli sayıda öğretmeni bulunmayan okulların müdürleri, bu sorunu nasıl çözeceklerinin derdine düştü. Sakarya’nın Kaynarca İlçesi’nde bu yıl eğitime girecek olan 258 öğrencili Kulaklı İlköğretim Okulu Müdürü de Abdulkadir Karaca da bunlardan sadece biri. Müdür Karaca, Kaynarca’ya bir açılışa katılan Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün’e okulundaki personel eksikliğini anlatma fırsatı yakalayınca, bunu değerlendirdi. Milletvekilleri ve AKP İl Yöneticisi Bünyamin Şaştı’nın önünde dizlerinin üzerine çöken Müdür Karaca, "Bu yıl ilk kez eğitime açılacak okulumda 3 öğretmen var. Öğretim olabilmesi için diğer öğretmen atamalarımızın yapılması gerekiyor. Ne olur yardım edin" dedi.
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Okul müdürü vekillerden böyle öğretmen istedi yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum o kadar öğretmen açıkta gezerken müdürlerde öğretmen dileniyorlar atama yapsalar ne olcak sanki bu müdürlere bu öğretmenler en önemlisi bu yeni nesil öğrencilerimize yazık
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |