![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Bakan'dan müdürlere açık uyarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çocuklarınızı okullarına kayıt ettiriyorsunuz… Bir çok okul kayıt sırasında sizden harç adı altında para istiyor. Kayıt yapmaya giderken bu yazıyı çıktı alarak yanınızda götürün. Çünkü Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakan'dan müdürlere açık uyarı Çocuklarınızı okullarına kayıt ettiriyorsunuz… Bir çok okul kayıt sırasında sizden harç adı altında para istiyor. Kayıt yapmaya giderken bu yazıyı çıktı alarak yanınızda götürün. Çünkü Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, hurriyet.com.tr aracılığıyla okul müdürlerine çok keskin bir uyarı yaptı. Bakan’ın uyarısı şu: -Eğer bir okul müdürü kayıt sırasında veliden para alırsa ben de o okul müdürünü görevden alırım. Bakan Çelik illerdeki bütün Milli Eğitim Müdürlükleri’ne bu talimatın verildiğini söyledi. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |