![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Yurdışı eğitim" başlıklı konu görüntüleniyor, ":redface: www.karyainternational.com Karya International Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ana sitesi. Tam 13 yıl 'dır tüm Türkiye'ye hizmet veriyor ve profosyonel hizmeti ile tavsiye ediyorum. Ben ingiltereye bu firmayla gittim ve çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Yurdışı eğitim :redface:www.karyainternational.com Karya International Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ana sitesi. Tam 13 yıl'dır tüm Türkiye'ye hizmet veriyor ve profosyonel hizmeti ile tavsiye ediyorum. Ben ingiltereye bu firmayla gittim ve çok memnun kaldım. Sadece gidinceye kadar değil ben oradayken de sağolsunlar yardımcı oldular. Ayrıca bir de bu firmanın diğer sitelerine de bakmıştım bunların linklerini de koyuyorum. Maltada eğitim ve dil okulları ile ilgili - www.maltadilokullari.com - www.maltadaingilizce.com - www.maltaya.com Amerika dil okulları ile ilgili - www.abdye.com - www.karyainternational.com/amerikadadilokulu.htm Kanada dil okulları ile ilgili - www.karyainternational.com/kanadadilokullari.htm İngiltere dil okulları ile ilgili - www.karyainternational.com/ingilteregenel.htm Amerika yeşil kart ile ilgili - www.yesilkartal.com Amerikada üniversite ile ilgili - www.karyainternational.com/universite.htm Aupairlikle ilgili - www.karyainternational.com/aupairlik.htm Vize danışma ve takip hizmeti ile ilgili - www.karyainternational.com/vize.htm linklerini ziyaret etmenizi öneriyorum. Umarım yurtdışında eğitim konusunda size de benim kadar faydalı olur bu linkler. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| amerika, ingiltere, vize, yurtdisi egitim, yurtdisinda egitim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |