![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Başka üniversitelerden arkadaşlar edinmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar yeni bir site tanıdım. Türkiye, Avrupa, Rusya, Ukrayna Ve Azerbaycandaki üniversitelerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Kaybettiginiz arkadaşlarınızı, eğer bir üniversitede okuyorsa gerçek adıyla arıyabilirsiniz. studentSN - Student Social Network da kendi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Başka üniversitelerden arkadaşlar edinmek Arkadaşlar yeni bir site tanıdım. Türkiye, Avrupa, Rusya, Ukrayna Ve Azerbaycandaki üniversitelerden arkadaşlar edinebilirsiniz. Kaybettiginiz arkadaşlarınızı, eğer bir üniversitede okuyorsa gerçek adıyla arıyabilirsiniz. studentSN - Student Social Network da kendi profilinizi oluşturabilir, düşüncelerinizi, ilgi alanlarınızı paylaşabilir, kimin kimle arkadaş olduğunu, kimlerle ortak arkadaşlarınız olduğunu öğrenebilirsiniz.Şimdilik davetiyesiz üye olunabiliniyor. Öğrendiğim kadarıyla kısa bir süre sonra davetiye şart olacakmış. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |