![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "İşte ATATÜRK!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "atatürkümüz her konuda örnek alınacak birisi. bu yazıda olan şeyleri daha önce hiç duymamıştım,resmen buz kestim,ve atama olan saygım bir kat daha arttı.saygılar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İşte ATATÜRK!! atatürkümüz her konuda örnek alınacak birisi. bu yazıda olan şeyleri daha önce hiç duymamıştım,resmen buz kestim,ve atama olan saygım bir kat daha arttı.saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte ATATÜRK!! İstanbul'da bir resepsiyon verilir.Ülkelerin elçileri davet edilir.Davet güzel devam etmektedir fakat İngiliz temsilcisinin bakışları Atatürk'ün gözünden kaçmaz.Davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır.Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der: - Paşam, kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Atatürk'ün Çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi. Atatürk'ün cevabı: - Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış!...
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İşte ATATÜRK!! Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte ATATÜRK!! Yeryuzune boylesıne muhtesem bı ınsan bır daha gelmeyecektır, O azmettı ve sonucunda haklı zaferler yasadı, O'nu anlamanın yolu, O'nu tanımakdan ve ızınden gıtmekden gecer. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |