![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Cumhuriyet Mitingi" başlıklı konu görüntüleniyor, "DEVAM EDECEK KAYNAK: MİLLİYET İNTERNET - ANA SAYFA..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cumhuriyet Mitingi
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (14-04-2007 Saat 09:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (14-04-2007 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (14-04-2007 Saat 09:21 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (14-04-2007 Saat 09:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KEMAL'in EVLATLARI BURADA ...
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (14-04-2007 Saat 09:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi bu fotoğraflar umarım hoşunuza gitmiştir çağdaş ve uygar milletimiz bu mitingi olaysız bir şekilde noktalamıştır?bu miting hafızalarımıza kazınıcak fotoğraflarla beni derinden etkiledi?Türk insanın ampul'le aydınlanmaya ihtiyacı yok zaten insanlarımızın aydınlığı yeteri kadar ışık veriyor? " Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir! '' M.K. Atatürk
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #7 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 35
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi Alıntı:
Ne oldu laik demokrasi anlayışınıza neden bu kadar tahammülsüzsünüz....!? | |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi dostum bir kere ermeni meselesini karıştırman hoş değil senin tahammülün bu kadarki hemen saldırma moduna geçiyorsun?anlaşılan sen ampul gibi yapay olan bir şey tarafından aydınlatıldığını düşünüyorsun bizler ise gerçeklerle aydınlanıyoruz?ampul milliyetçiliğini bırakda yaşadığın bu topraklara bu bayrak altında bizlere kafatası milliyetçiliği yapma bizim gibi gerçek milliyetçi ol?senin yaptığın alıntı hoş?buda benden=SÖZDE DEĞİL ÖZDE MİLLİYETÇİ OL?
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi demokrasi yamaçlarında özgürlük gülleri gibi yeşeren kurum ve kuruluşlara sahip türkiye cumhuriyetinin bir cumhur başkanı seçebilecek güçte melisi varken bu insanlar kimlere ne mesajı vermek istemiştir anlamakta güçlük çekiyorum bu milletin ampule ihtiyacı olmaması konusu doğru olabilir fakat unutmayalım ki bu milletin saadet ve refaha da ihtiyacı var türk milletinin kararını gösteriler değil sandığın getirdiği büyük önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK "ün bıraktığı T.B.M.M belirler der herkese saygılar sunarım [kötülüğe karşı sessiz kalan kötülüğü yapandan daha kötüdür[/size] |
| |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |