![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Cumhuriyet Mitingi" başlıklı konu görüntüleniyor, "dostum bahsettihin anayasa anlatıhın özellikteki kişiyi bulma yetkisini T.B.M.M.si ne vermiştir bu yetki beş on kişilik toplanan guruplara verilmemiş seninde belirttihin gibi anayasa bu görevi tarihi zaferlele dolu olan bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi dostum bahsettihin anayasa anlatıhın özellikteki kişiyi bulma yetkisini T.B.M.M.si ne vermiştir bu yetki beş on kişilik toplanan guruplara verilmemiş seninde belirttihin gibi anayasa bu görevi tarihi zaferlele dolu olan bu milletin vekillerine vermiştir. |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi Alıntı:
![]()
__________________ | |
| |
| | #13 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 249 Rep: 24155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cumhuriyet Mitingi Arkadaslar Bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok Konuyu kilitlemeden once bende birkac sey yazmak istiyorum.(Tabi bunlar benım tamamen kişisel dusuncemdir.) Simdiki Cumhurbaskanımızı Kim secti? Demirel'i Ozal'ı kim secti? Hepsini TBMM secmedimi? Neden Tayyip Erdogan'a gelince secemezmiş,neden bu hak O nada verilmesin? Bence bu konuda Erdogan'a haksızlık yapılıyor.Eger aday olursa Secilmek onun hakkıdır diye dusunuyorum. Alıntı:
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |