![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "istiklal marşı açıklamasıyla" başlıklı konu görüntüleniyor, "ALLAH C.C. bu topraklarda başka bir marş okutmasın..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla ALLAH C.C. bu topraklarda başka bir marş okutmasın |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla amin ne güzelde söylemişsin gerçekten başka marşa ihtiyacımız yok türküz ve hep öyle kalacağız... iyi forumlar |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla teşekkürler dostum harıka bır paylasım...
__________________ geliyorum bommba gibi..... |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla paylaşımlarım devam edecek allahın izniyle daha iyi konularda inşallah iyi forumlar |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla Çok güzel bir çalışma olmuş... Paylaşımın için teşekkürler
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla rica ederim beyenmene sevindim sana beyendirmek biraz zorda iyi forumlar |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla Neden ki ben neyim kötü biri miyim :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istiklal marşı açıklamasıyla yok canım ne demek öle demek istemedim sadece biraz zor beyenen birisisin de |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |