![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Atatürk az daha olmayacaktı" başlıklı konu görüntüleniyor, "atatürk az daha olmayacaktı GERÇEK BİR HİKAYEDİR 1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası bulduklarını ve bu makina ile ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atatürk az daha olmayacaktı atatürk az daha olmayacaktı GERÇEK BİR HİKAYEDİR 1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler.Gösteri günü ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır.Osmanlıdan gösteriyi izlemeye gelen sadrazam ...........paşa(ismini tam hatırlayamıyorum) ve yanında genç bir subay vardır.Gösteri başlar herkezin şaşkın bakışları altında hava yükselen bir makina havada sortiler yapmakta belirlenmiş hedeflere ateş etmektedir evet bu ilk savaş uçağıdır.Derken uçak yere iner,pilot kendisi ile havalanacak bir gönüllü ister,tabi herkez korku içinde kimse cesaret edemez ve Osm.paşasının yanındaki genç subay bir Türk cesurluğuyla hemen öne çıkar -ben gönüllüyüm der.pilot genç Türk subayını giydirir ve uçağa götürür,tam bineceklerken Osm.paşası genç subayı kolundan tutar ve --sen in ,der.Subay nedenini sorunca-- içimde kötü birhis var der.bunun üzerine uçağa başkaı biner uçak havalanır ve yere çakılır. Evet ogün o Osm.paşası o genç subayın kolundan çekipte uçaktan indirmeseydi bugün ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAYACAKTI.Genç subay O idi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk az daha olmayacaktı haklısın ancak kader denilir buna yorumun çin saol iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Atatürk az daha olmayacaktı ben bunu radyo time'de sunay akından defalarca dinlemiştim mustafa kemal bizlere hediyedir ve ona ve bıraktığı bu türkiyeye sahip çıkmak ta bizler düşüer
__________________ HASRET AYAZLARINDA YANIYOR SABAHLARDA BU SANA KALAN AKAN EN SONDAMLA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |