FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Mustafa Kemal Atatürk

TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI

İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ey Büyük Ata, Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2006, 11:34 PM   #1
Uye Grubu
 
DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Nerden: Amerika
Mesajlar: 2.813
Rep Gücü: 136 Rep: 13259
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI

Ey Büyük Ata,

Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir.

En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir.

İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır.

Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.

Ey Türk'ün büyük Ata'sı !

İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.

Türk Gençliği


__________________
DESTiNA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Alt 16-11-2006, 09:51 AM   #2
Yeni Kayıt
 
preus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 10
Cinsiyet:
Rep Gücü: 2 Rep: 10
preus is on a distinguished road
Cevap: TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI

Atatürk'ümüzün bizlere emanet ettiği bu topralklarda bundan sonra elimizden gelen her türlü gayreti ve çalışmayı yapacağımıza söz veriyoruz...TÜRKİYE Laiktir; LAİK KALACAKTIR
__________________
preus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2007, 11:02 AM   #3
spermeydan 1.güzeli
 
sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Yaş: 20
Mesajlar: 3.017
Blog Mesajları: 5
Cinsiyet:
Rep Gücü: 75 Rep: 7081
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: TÜRK GENÇLİĞİNİN ATATÜRK'E CEVABI

HER ZAMAN, HER YERDE VE HER DURUMDA ATATÜRK İLKELERİNDEN AYRILMAYACAĞIMIZA,ÇAĞDAŞ UYGARLIĞA GEÇMEK İÇİN BÜTÜN ZORLUKLARI YENECEĞİMİZE NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ VERİP,KENDİMİZİ BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE ADARIZ!
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Raindrop Türkevi Mevt Vip Salonu 1 29-01-2008 09:33 PM
Yüksek Türk Seciyesi Beylerbeyi Tarih 0 29-10-2007 11:24 AM
TÜRK SİNEMA (YEŞİL ÇAM) TARİHİ doğangüneş Sinemalar 4 10-08-2007 02:44 PM
Anıtkabir DESTiNA Mustafa Kemal Atatürk 2 20-10-2006 07:39 AM
Eski Türk Edebiyatı DESTiNA Edebiyat 1 30-09-2006 07:14 AM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:59 PM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO