![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "30 sanıyenız var mı" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 30 sanıyenız var mı Gözlerimi kapattığımda gördüğüm resme ömrüm boyunca sevgiyle ve bağlılıkla kalacağım.Seni Seviyorum ATAM. Emeğine sağlık,çok duygulandım EFTELYA. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: 30 sanıyenız var mı Paylaşım için tesekkürler..Hiç unutulmayacak olan ATA'mın gençliği canlandı gözümde..İyi vardı..İyi ki hep olacak..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1094 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 30 sanıyenız var mı ben de ATAMı gördüm resim için teşekkürler :)
__________________ paslı bir yanlızlıktı avuçlarımda... ardımda bir yürek yükü rüzgar... ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrılıklar... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 30 sanıyenız var mı Atatürk için 30 saniyemi değil ömrümü verebilirim çok hoş bir paylaşımdı teşekkürler :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |