![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Atatürk'ün Fotoğraf Albümü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı Ben bu karelerin cogunu daha önce hic görmemistim..Eline sağlık ablacım.. Onemli değil canım:Entusiasmado:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | resımler super yaa ıhtıyacım da vardı yegenımın odevı ıcın elınızıze emegınıze saglık sankı ataturkun yanındaydım o kadar resmı var ki ![]() ![]() |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü Hiç önemli değil canım benim için büyük bir zevktir ATAMIZIN resimlerini eklemek...Ben teşekkür ederim...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü çok çok teşekkürler doğangüneş.yine çok duygulandım.bu fotoğrafların bıkısmını ilk defa gördüm.emeğine sağlık.
__________________ Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. M.Kemal Atatürk |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü Bende çoğu arkadaş gibi fotoğrafların bazılarını ilk defa görüyorum çok teşekkürler doğangüneş paylaşım için
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü Ben teşekkür ederim arkadaşlar..:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü Mustafa Kemal Atatürk için bir fan olusturuyorum fotolar cok ısıme yaradı ellerıne saglık. |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü cok tesekkür ederim ya hakikaten güzel olmus, arşivime ekliyeceğim bu güzel fotoğrafları....emeğine sağlık... |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün Fotoğraf Albümü güzel arsiv bi kısmı vardı bende ama olmayanlarıda ekleyip güzel arsivimi tamamlayabilecegim emegine saglık abla tesekkürler...... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |