![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Gidemeyenler için Anıtkabir" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben gidemedim hiç :( ama gitcem kararlıyım şimdilik web sayfasından takip ediyorum.. A N I T K A B İ R..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Gidemeyenler için Anıtkabir Ben gidemedim hiç :( ama gitcem kararlıyım şimdilik web sayfasından takip ediyorum.. A N I T K A B İ R |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidemeyenler için Anıtkabir Canım şeytanım; Umarım SÜPERMEYDAN buluşmasını Ankarada yaparız ve sana Anıtkabir i gezdirme şansım olur.Muhteşem bir müze... |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Gidemeyenler için Anıtkabir Orayı asla bir müze olarak gezmeyi düşünmüyorum.Anıtkabiri atatürk'ün mezarı olarak orada yatanın Atatürk olduğunu düşünerek gezmek istiyorum. Ve daha sonra da Atatürk'ün yaşadığı yerleri gezmek istiyorum. Nerede nasıl karar almış görmek istiyorum. Sheytan teşekkürler
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidemeyenler için Anıtkabir Ankaraya gittiğimde atamızı ve anıt kabiri hep ziyaret etmek istemişimdir ama nasip olmadı çok merak ederdim nasıl bi yer ve ne bileyim gezip dolaştığı yerleri görmek izlerken bile çok duygulandım tşk sheytan Konu Selinamm tarafından (03-02-2008 Saat 01:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidemeyenler için Anıtkabir Anıtkabri ziyaret ettim.Asla bıkmayacağım tek yer orasıdır.Ulu önderimizi yaşıyorum orda.İçim huzur doluyor...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | |