![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Ataturk kosesi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Buyuk Ataturk'un ufulunden dolayi teessurumuz o derece derin ve sonsuzdur ki, bunu ifade etmek icin kelime bulamiyorum.Cunku Ataturk,yalniz Turkiye,nin degil,butun sarkin Ata,si idi. Emanullah HAN Afgan krali Mustafa Kemal yeni ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() | Ataturk kosesi... ![]() Buyuk Ataturk'un ufulunden dolayi teessurumuz o derece derin ve sonsuzdur ki, bunu ifade etmek icin kelime bulamiyorum.Cunku Ataturk,yalniz Turkiye,nin degil,butun sarkin Ata,si idi. Emanullah HAN Afgan krali ![]() Mustafa Kemal yeni Turkiye'nin kalbidir.Eski,yipranmis bir toplumdan yepyeni, guclu bir millet yaratmis,essiz kisiligiyle kendini herkese saydirmis,enerjisiyle herkesi kendine inandirmistir. Ma Shao-cheng YAZAR
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | güzelmiş ellerine sağlık Devamını Bekleriz.. |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() | tesekkurler arkadasim..msj'in cokkkk sevidirdi beni.ayrica yuksel arkadasimizada tesekkurler. ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |