FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Mustafa Kemal Atatürk

kızım ve Atatürk

İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "kızım ve Atatürk" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar , belki biliyorsunzudur . benimde dört yaşında Betis isminde bir kıızm var ve 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor . Gittiği kreşte , pek çok tekerleme , hikaye ve ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-01-2008, 10:48 AM   #1
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
kızım ve Atatürk

Sevgili arkadaşlar , belki biliyorsunzudur . benimde dört yaşında Betis isminde bir kıızm var ve 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor . Gittiği kreşte , pek çok tekerleme , hikaye ve oyun örendiği gibi Atatürk'ü de öğreniyor . Bir kaç anımızı sizinle paylaşmak istiyorum .

Betis her zamanki yaramazlıklarından birini yapıp , camdan aşağı sarkmaya kalktı . Elbette yüreğim ağzıma geldi ve bağırdım " sakın bir daha yapma düşersen ölürsün". AYnen verdiği cevabı yazıyorum : " ölürsem Atatürk'ün yanına giderim değil mi annecim ? O da öldü ya . SOnra o beni kurtarır" inanın ne diyeceğimi bilemedim .

Yine geçennlerde , ekranda Haluk bilginer'İn Atatürk'ü canlandırdığı reklamı gördü . Baktım kendi kendine konuşuyor , sonunda dayanamadı beni çağırdı " anneeee , anneciimm , neden yalan söylüyorsunuz ki , bak yaşıyormuş . " bu sefer gülmekten ne diyeceğimi bilemedim .

Son bir anı daha ; Betisin doğumgünü ve annemin çok sancısı olduğu için ara sıra gizli gizli ağlıyor . Ben annemin yanına gittim , annem " kızım öleceğim , çok acıyor " dedi . Betis bunu duydu ve bana dediği şey ; " ölmezsin anneanne , Atatürk gibi kalbimizde yaşatırız " annem acısını unuttu gülmekten ...

Diyeceğim o ki ; daha minik yaşlarda Atatürk'ü bilen bir neslin arlığı içimi rahatlatıyor . Sen ratah uyu atam Betisİ'n de bizim de kalbimizdesin .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 25-01-2008, 05:19 PM   #2
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: kızım ve Atatürk

Massallah, ardımız sıra neler gelıyor goruyoruz ıste. Sahra, benım yerıme ısır yanaklarını yegenımın :) Zıra onu gordugumde ılk ısım bu olacak :)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:05 AM .