![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Atatürk'ü gördüğü anı unutamıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "tv8’de Sunay Akın’ın sunduğu ’Hayat Deyince’ progr***** katılan usta oyuncu Erol Günaydın, çocukluk yıllarında Trabzon’da Atatürk’ü gördüğü anları heyecanla anlattı. Günaydın, ömrü boyunca unutamadığı o anları şöyle dile getirdi: "1937’de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Atatürk'ü gördüğü anı unutamıyor tv8’de Sunay Akın’ın sunduğu ’Hayat Deyince’ progr***** katılan usta oyuncu Erol Günaydın, çocukluk yıllarında Trabzon’da Atatürk’ü gördüğü anları heyecanla anlattı. Günaydın, ömrü boyunca unutamadığı o anları şöyle dile getirdi: "1937’de babamın omuzunda Gazi Paşa’yı seyrettim. Arabayla geçti. İçim gitti içim, nasıl çığlık çığlığaydı. O parkın önünde bir yol vardı, oradan geçtiler. Açık bir arabanın içinde geçtiler paşalarla. Gazi Paşa da sivildi, ortadaydı. Onu hayal meyal hatırlıyorum ama çılgınlar gibi... Yüreğim koptu gitti oralara.... Çok mutluyum onu gördüğüm için." Ben Erol Günaydın'ı bu kadar yaşlı bilmiyor idim ama ne kadar kısmetli bir insan. Türk dünyası için inanılmaz derecede önemli bir insanı çıplak göz ile görmüş... Maalesef biz göremeyeceğiz böylesi kudretli bir komutanı bir daha
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ü gördüğü anı unutamıyor Ne kadar şanslı bir insan Erol Günaydın..Bende Mustafa Kemal Atatürkü görmeyi çok isterdim. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | |