FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Mustafa Kemal Atatürk

Atatürk'ün sigaralı resmi..

İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Atatürk'ün sigaralı resmi.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Atatürk’ün sigarası silinsin mi? Sartre’dan Che Guevara’ya kadar pek çok ünlü sigara yasağından nasibini aldı. Fotoğraflar değiştirildi, sigaralar silindi. Türkiye’de ise bu konuda Atatürk tartışması başladı. Atatürk'ün çok bilinen fotoğraflarından ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-01-2008, 06:06 PM   #1
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Atatürk'ün sigaralı resmi..

Atatürk’ün sigarası silinsin mi?

Sartre’dan Che Guevara’ya kadar pek çok ünlü sigara yasağından nasibini aldı. Fotoğraflar değiştirildi, sigaralar silindi. Türkiye’de ise bu konuda Atatürk tartışması başladı.

Atatürk'ün çok bilinen fotoğraflarından biri... parmaklarının arasındaki sigara, Kültür Bakanlığı'nın albümüne bilgisayar teknikleriyle silinmiş olarak yansıdı.

Dünyadan sigara örnekleri

Sizlere soruyoruz:

1. GÖRÜŞ: DÜNYADA ÜNLÜLER VE DEVLET ADAMLARINA AİT SİGARALI FOTOĞRAFLARDAN, SİGARA SİLİNİYOR. CHARLES DE GAULLE, CHE GUEVARA, RED KIT ÖRNEKLERDEN BİRKAÇI. SİZCE TÜRKİYE'DE DE SİLİNMELİ Mİ?

2. GÖRÜŞ: BU TARİHE BİR MÜDAHALEDİR, ATA'YA SAYGISIZLIKTIR.

BU FOTOĞRAFTA ATATÜRK'ÜN ELİNDE SİGARA VAR...

KÜLTÜR BAKANLIĞI'NIN KULLANDIĞI BU AFİŞTE İSE SİGARA YOK...SİLİNMİŞ.

Alıntıdır
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 18-01-2008, 06:13 PM   #2
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi..

Bence çok saçma bir olay. Çocuklar özendirilmesin diye yapılan bir uygulama. Şahsen bu güne kadar o sigaraya değil orada oturan o öndere dikkat etmişimdir. Sigara oldugunu yeni farkettim :) Ve bugüne kadarda resimde görüpte özenen birisini hiç duymadım. Herşeyin orjinali en güzelidir.

Bu arada sigarayı silmişler ama sanki orada dumanı silmeyi unutmuşlar :)
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-01-2008, 06:17 PM   #3
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

katılıyorum sana görkem..eğer örnek alıncaksa sadece elindeki sigarasıyla alınmasın örnek alıncak daha birsürü davranısı var,alıncaksa o davranısları örnek alınsın ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-01-2008, 08:08 PM   #4
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Sigaraya karşıyım ama bencede fotoğraf orjinali hali ile kalmalı..
Hem sigarayı kaldırınca ilginç bir görüntü ortaya çıkmış ve bu sigaradan daha çok dikkat çekiyor, hoş bir görüntü değil..
Alt 18-01-2008, 08:16 PM   #5
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

olur mu öle şey yaw ne demek silinsin mi..sinirlendim valla adamın sigarasını mı örnek alcakmış çocuklar o kadar özelliği varken..töbee yaa valla çok sinirlendim..
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-01-2008, 08:17 PM   #6
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

bence şimdi ATATÜRK olsaydı önce kendisi resimdeki sigaranın silinmesini isterdi...

ayrıca resim çok çok güzel..nerede ne zaman görsem bir atatürk resmi
sanki çok özlemişim gibi hissediyorum... çok seviyorum yaw
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-01-2008, 08:22 PM   #7
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

Alıntı:
serkan altay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence şimdi ATATÜRK olsaydı önce kendisi resimdeki sigaranın silinmesini isterdi...

ayrıca resim çok çok güzel..nerede ne zaman görsem bir atatürk resmi
sanki çok özlemişim gibi hissediyorum... çok seviyorum yaw
valla ii dedin serkan abi bence de çok güzel bi foto..o bile karizmatik durmuş elinde..ben de nefret ederim sigaradan ama keyfi yani kime ne ki..ayrıca tartışılcak konu mu kalmadı yaa çok saçma oturup bunu tartışmaları allahım yaaa...
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-01-2008, 09:07 PM   #8
Yeni Kayıt

misafir_99 will become famous soon enoughmisafir_99 will become famous soon enough
Exclamation Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi..

Tarihi şahsiyetleri olduğu gibi hatırlamakta fayda var.
Çok sigara ve içki içmeseydi belki 20 sene daha fazla yaşar ve daha çok işler yapardı.
misafir_99 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil