![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Atatürk'ün sigaralı resmi.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Atatürk’ün sigarası silinsin mi? Sartre’dan Che Guevara’ya kadar pek çok ünlü sigara yasağından nasibini aldı. Fotoğraflar değiştirildi, sigaralar silindi. Türkiye’de ise bu konuda Atatürk tartışması başladı. Atatürk'ün çok bilinen fotoğraflarından ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Atatürk'ün sigaralı resmi.. Atatürk’ün sigarası silinsin mi? Sartre’dan Che Guevara’ya kadar pek çok ünlü sigara yasağından nasibini aldı. Fotoğraflar değiştirildi, sigaralar silindi. Türkiye’de ise bu konuda Atatürk tartışması başladı. Atatürk'ün çok bilinen fotoğraflarından biri... parmaklarının arasındaki sigara, Kültür Bakanlığı'nın albümüne bilgisayar teknikleriyle silinmiş olarak yansıdı. Dünyadan sigara örnekleri Sizlere soruyoruz: 1. GÖRÜŞ: DÜNYADA ÜNLÜLER VE DEVLET ADAMLARINA AİT SİGARALI FOTOĞRAFLARDAN, SİGARA SİLİNİYOR. CHARLES DE GAULLE, CHE GUEVARA, RED KIT ÖRNEKLERDEN BİRKAÇI. SİZCE TÜRKİYE'DE DE SİLİNMELİ Mİ? 2. GÖRÜŞ: BU TARİHE BİR MÜDAHALEDİR, ATA'YA SAYGISIZLIKTIR. ![]() BU FOTOĞRAFTA ATATÜRK'ÜN ELİNDE SİGARA VAR... ![]() KÜLTÜR BAKANLIĞI'NIN KULLANDIĞI BU AFİŞTE İSE SİGARA YOK...SİLİNMİŞ. Alıntıdır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. Bence çok saçma bir olay. Çocuklar özendirilmesin diye yapılan bir uygulama. Şahsen bu güne kadar o sigaraya değil orada oturan o öndere dikkat etmişimdir. Sigara oldugunu yeni farkettim :) Ve bugüne kadarda resimde görüpte özenen birisini hiç duymadım. Herşeyin orjinali en güzelidir. Bu arada sigarayı silmişler ama sanki orada dumanı silmeyi unutmuşlar :) |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. katılıyorum sana görkem..eğer örnek alıncaksa sadece elindeki sigarasıyla alınmasın örnek alıncak daha birsürü davranısı var,alıncaksa o davranısları örnek alınsın ;) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. Sigaraya karşıyım ama bencede fotoğraf orjinali hali ile kalmalı.. Hem sigarayı kaldırınca ilginç bir görüntü ortaya çıkmış ve bu sigaradan daha çok dikkat çekiyor, hoş bir görüntü değil..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. olur mu öle şey yaw ne demek silinsin mi..sinirlendim valla adamın sigarasını mı örnek alcakmış çocuklar o kadar özelliği varken..töbee yaa valla çok sinirlendim.. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. bence şimdi ATATÜRK olsaydı önce kendisi resimdeki sigaranın silinmesini isterdi... ayrıca resim çok çok güzel..nerede ne zaman görsem bir atatürk resmi sanki çok özlemişim gibi hissediyorum... çok seviyorum yaw |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atatürk'ün sigaralı resmi.. valla ii dedin serkan abi bence de çok güzel bi foto..o bile karizmatik durmuş elinde..ben de nefret ederim sigaradan ama keyfi yani kime ne ki..ayrıca tartışılcak konu mu kalmadı yaa çok saçma oturup bunu tartışmaları allahım yaaa... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Tarihi şahsiyetleri olduğu gibi hatırlamakta fayda var. Çok sigara ve içki içmeseydi belki 20 sene daha fazla yaşar ve daha çok işler yapardı. ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |