![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kullandıgınız usluba dıkkat edınız hazımsızlık ne demek arkadasım fazla olmaya basladınız sız, sustukca, konuyu uzatmayacagım dedıkce ustume gelmekdekı maksadınız ne? Genel bı kavram attım ortaya, konuya dırek muhatap sız oldunuz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı Kullandıgınız usluba dıkkat edınız hazımsızlık ne demek arkadasım fazla olmaya basladınız sız, sustukca, konuyu uzatmayacagım dedıkce ustume gelmekdekı maksadınız ne? Genel bı kavram attım ortaya, konuya dırek muhatap sız oldunuz ve kullandıgınız, agresıf, saldırgan, hazımsız kelımelerınde art nıyet aramaya basladım... Ya bu tartısmaya burda son verın, yada konuya yonetıcıler mudahıl olsun... Bu kadarıda fazla artık!!!
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı Aziz Nesini tanımam, ölmüş adamın arkasından da konuşmak istemem ama isterseniz ön yargılarınızdan ve inançlarınızdan sıyrılıp birde bu linki tıkalyın ve Sivas olaylarında anlam verielemeyen davranışları bu bilgiler ışığında değerlendiriniz. CIATURK - GIZLIBELGE - www.gizlibelge.com scia ud non sciam |
| | |
| | #23 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı Günaydın. Ya sabah gözümü açtım. pc'de bunu gördüm. Hani resmen HÖNK! oldum valla :)))))) Nurettin bey! etrafımızfa o kadar çok olumsuzluk varki... birde biz eklemede bulunmayalım... Boş verrrrrrrr... ben sizden özür dileyim tamammı! Ha bundan sonrasında sizin iletilerinizden uzak duracağım.. size hoş günler dilerim.. |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı guselmıs cok anlamlı bı yazı teskkur |
| | |
| | #25 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı Emege Saygı Saol Arkadasım
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |