![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "Gün Bayrak Günüdür" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gün Bayrak Günüdür Ellerine, emeğine sağlık Doğangüneş harika bir paylaşım olmuş... Türk Bayraklarımız....
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Gün Bayrak Günüdür ellerine sağlık,çoluk çocuğuna sana ailene uzun ömür,ölmüşlerine rahmet,ne güzel yapmışsında bu resimleri koymuşsun foruma.ama ne güzeller yaa |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gün Bayrak Günüdür Konun çok anlamlı gün bayarak günüdür bu zor günlerimizde bizi biz yapan bu kutsal emanet atalarımızın kanlarıyla çizilmiş değerini bilmeli. allaha şükürler olsunki bu bayrak altında yaşıyorum.emeğine sağlık. ![]() alıntı...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |