![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "ATATÜRK"ün çocuğu neden yok?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Büyüklerimden duyduğum kadarıyla atatürk körocakmış. yani çocuğu olamıyomuş......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: d.bakır Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Büyüklerimden duyduğum kadarıyla atatürk körocakmış. yani çocuğu olamıyomuş... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? atatürkün 70 milyon çocuğu var kim demiş körocakmış diye |
| | |
| | #24 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Ömrünü vatanı,milleti uğruna adamaktan fırsat bulamamıştır çocuk yapmaya... Belki biyolojik olarak bir çocuğu olmadı;fakat tüm Türk gençliği onun evladı sayılır.Zira bir babanın evladına verebileceği en anlamlı ve en büyük hediyeyi vermiştir bizlere:bağımsızlığımızı,şerefimizi,Türklüğümüzü.. . Zaten soyadından da anlaşılmıyor mu tüm Türk Milleti'nin atası,babası olduğu??? |
| | |
| | #25 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Siz ATatürk olsaydınız çocuk sahibi olur muydunuz ? Açıkcası ben olmazdım . Her şekilde tehdit unsuru olarak kullanılabilecek bir koz vermiş olurdum beni içten bitirmek isteyen düşmanlarıma . Dahası ben öldükten sonra , tıpkı osmanlıda olduğu gibi babadan oğula geçen bir kılıf biçip onu yeni atatürk gibi lanse edebilirlerdi . Ki bu durumda da karşı durulan herşey sil baştan yaratılır ve onca çaba boşa gitmiş olurdu . O sebeple bence bilakis seçilen bir tavırdır yüce önder tarafından çocuksuzluğun seçilmesi . |
| | |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Tabii ki bu da doğru olabilir sevgili sinan cino ama karakter babadan oğula geçmiyor ki ... Aksi bir durumun - o ya da bu şekilde olduğunu düşünün - bunca fedakarlıkla meydana getirilen büyük bir olgunun bir anda çöküşü olmaz mıydı ? İşte bence ulu önder bu ihtimalleri de düşünerek hareket etmiştir . Elbette bu benim fikrim ve sizin dediğiniz de yine mantıklı ve olası bir neden . Doğrusunu kim bilebilir ki ? ... :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |