![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Mustafa Kemal Atatürk forumu içinde "ATATÜRK"ün çocuğu neden yok?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: fadilgenc ´isimli üyeden Alıntı belki çocuğu olsaydı, halkımız tarafından bu kadar sevilen bir kişinin çocuğu olarak oda türkiyenin başına geçebilirdi ve türkiye' de demokrasinin yerleşmesini engelleyebilirdi. çünkü türk milleti ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Alıntı:
| |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Yav Arkadaşlar Ölmüş Adamı bu kadar Kurcalamayalım günahtır yok çocugu niye olmamıs yok şu yok bu Belki Adam Kısırdı kimene. |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? ne demek kimene ya nasıl sahip çıkıyorsun ATA na?ne büyük terbiyesizliktir bu????? |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Atamız tabi çocuğunun olmasını istemiştir. ama doğacak çocuğunu nasıl bir ülkede büyütmenin hesabını yaparak bunu hep ertelemiş çocuklara güzel bir toprak,ülke verebilmek için canla başla savaşmıştır ama atatürk'ün manevi çocukları ona herzaman mutluluk vermiş oda çocuk özlemini azda olda dinidrmiştir BİZ HEPİMİZ ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARI DEĞİLMİYİZ? Konu pandura tarafından (23-08-2007 Saat 04:52 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Atatürk engellemiş olsaydı diğer çocuklarında doğmasını istemezdi.bukadar bencil bir insan değil.ama bu zamanda ATAmıza sahip çıkalım arkadaşlar.. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? ben atatürk bencil bir insan demedim sadece orada ertelemiş yerine engellemiş kelimesini kullanmışım ve bu yanlışımı hemen düzettim zaten atamız bu kadar mücadele etmeseydi bizde şuan burda olmazdık atamıza sonsuz saygııı |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? süpersin pandura teşekkür ederim açıklaman için.. |
| | |
| | #18 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Alıntı:
Bu yüzden kesin artık Atatürkün çocuğu neden olmuyor yorumunu.Ben şuanda 2 çocuğumla bilgisayarımın başında rahat rahat oturuyorsam ATATÜRK'ÜN sayesindedir.sizinde.Tartışıcak,konuşucak başka konu bulamadınızmı .
__________________ | |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? ATAMIZA BİRAZ SAYGI LÜTFEN BİZ ŞUAN ONUN HAKKINDA YORUM YAPACAĞIMIZA BİR DAKİKA SAYGI DURUŞUNDA DURMAMIZ GEREKİR VE HERKESİ SAYGI DURUŞUNA DAVET EDİYORUM VE BU KONUYA BİR NOKTA KOYUYORUM |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ATATÜRK"ün çocuğu neden yok? Yaaa yorumları okudum da zaten kimse Atatürk'e birşey dememiş ki. Sadece neden çocuk sahibi olmadığına dair bazı öngörüler yazılmış... Ama sonlara doğru yine bir konu dikkatimi çekti. Önce belirtryim amacım Atatürk'ü eleştirmek değil ve olamaz zaten. Yıllarca Atatürk diyerek büyüdüm ve Atatürk sevgisini ve ona olan sonsuz saygım ile... ve hala öyledir Atatürk sevgisi kalbimin bir yerinde yerini kaybetmeden korur. Ama demek istediğim olay şudur. Bir insanı bizler buradan katı kurallar ile korumaya çalışır isek bence o insana zarar vermekten ileri gitmiş olamayız. Atam sen rahat uyu. Çocuğun olsa da olmasada... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |