![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Hukuk forumu içinde "2 yıldır ayrı yaşıyoruz." başlıklı konu görüntüleniyor, "merhabalar. eşimle 2 yıldır ayrı yaşıyoruz.çocuğumuz yok.. 2002 yılında evlendim. 2004 yılından bu zamana kadar ayrı yaşıyoruz..mahkemeye herhangi bi başvuruda bulunmadık.ben herhangi bir işte çalışmıyorum.şimdi iş arıyorum. ben mahkemeye başvursam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | 2 yıldır ayrı yaşıyoruz. merhabalar. eşimle 2 yıldır ayrı yaşıyoruz.çocuğumuz yok.. 2002 yılında evlendim. 2004 yılından bu zamana kadar ayrı yaşıyoruz..mahkemeye herhangi bi başvuruda bulunmadık.ben herhangi bir işte çalışmıyorum.şimdi iş arıyorum. ben mahkemeye başvursam nafaka alabilir mi?benim hiç mal varlığım yok.boşanma için mahkemeye başvursam dava uzar mı ? tşkler.... Konu duygusuzca tarafından (29-01-2007 Saat 03:20 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: 2 yıldır ayrı yaşıyoruz. BEN HUKUKÇU DEĞİLİM AMA ALABİLME İMKANIN %90 OLDUĞUNU BİLİYORUM. KARŞILIKLI ANLAŞMA MUTABAKAT TUTANAĞINIZ OLURSA TEK CELSEDE İŞ BİTİYOR. NAFAKANIZ GERİYE DÖNÜK TE ALINABİLİYOR. BU İŞTE ENİNDE SONUNDA AVUKATA GİDECEKSİN ZATEN. UMARIM BU AYRILIKTA Bİ SUÇUN YOKTUR. |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: 2 yıldır ayrı yaşıyoruz. Alıntı:
bu suçum yok. sadece eşimi istemiyorum. sevmiyorum onu.. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |