![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Hukuk forumu içinde "kirayı verdiğme dair belge" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sebahat35 ´isimli üyeden Alıntı ev sahibin uzakta mı neden elden makbuz karşılığı almıyor kirayı anlamadım. sana mutlaka makbuz vermesi gerek. ozaman mutahite versin imzaladığı makbuzu sende imzayı karşılaştır kontrattaki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kirayı verdiğme dair belge ev sahibi nasıl mahbuz kessinki? zannetmiyorum onda makbuz koçanı olduğunu |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 234 Rep: 23375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kirayı verdiğme dair belge bakkalda bile satılıyor, kontrat yapmasını bildiyse makbuz da kesmek zorunda, peki sen kirayı ödediğini nasıl ispat edeceksin?
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kirayı verdiğme dair belge işte bende onun için uğraşıyorum.... 1. kirayı verdim bugun 2. kirayı verme günü.. ve nasıl ispat edecem onu merak ediyorum... arkadaşın dediği gibi kira kontratının arkasındaki ödeme planına her ödediğinde gelsin parasını alsın imzasınıda atsın.... bu çözümmü? |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 234 Rep: 23375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kirayı verdiğme dair belge evet o çözüm tabi. doğrudur.
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |