![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Hukuk forumu içinde "Kiracım kirayı düzenli ödemiyor." başlıklı konu görüntüleniyor, "Selamlar. Kiracım mart ve nisan aylarında kirayı sarkıttı 7 sinde yatırması gereken kirayı 18 ve 19'unda telefon ikazıyla ödedi.Mayıs ayında yaptırdığım pimapen için kirayı ödememesini söyledim. Bu ay ise pazartesiden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Kiracım kirayı düzenli ödemiyor. Selamlar. Kiracım mart ve nisan aylarında kirayı sarkıttı 7 sinde yatırması gereken kirayı 18 ve 19'unda telefon ikazıyla ödedi.Mayıs ayında yaptırdığım pimapen için kirayı ödememesini söyledim. Bu ay ise pazartesiden beri telefon etmeme 26 mayısta eşimi kaybettim.maddi sıkıntı içinde olduğumu belirtmeme rağmen rağmen hala parayı yatırmadı, telefonda ağız dalaşı yaptık ne parayı yatırmaya da evi boşaltmayada yanaşmıyor. Bu konuda bana acil olarak yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kiracım kirayı düzenli ödemiyor. ilk önce başınız sağolsun.noterden protesto çek.ikaz alması lazım.mahkemeye verirsen direk haklı duruma çıkarsın.bunun üzerine çok fazla muhattap olmadan kiracını çıkartabilirsin. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kiracım kirayı düzenli ödemiyor. Bildiğim kadarıyla son zmanlarda kiracıyı koruyan yasalar sağlamlaştırıldı....Bu nedemek; Artık Mülk sahipleri kiracısını istediği gibi haklı dahi olsa çıkaramaz ancak bu konuyla ilgili olarak makeme kesim çözüm yolu sunar... Açtığınız dava sonuçlanana dek başınız baya bi arıyacak ama sonunda hakkınızı almış olacaksınız... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |