![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Hukuk forumu içinde "kiracıyım ve yardım istiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bir öğretmen olarak adana da görev yapmaktayım 2007 tembus ayında bir ve tuttum ve adanada kira üçreti 1 yıllığı peşin olduğu için 1 yıllık üçretimi peşin verdim ama tekrar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | kiracıyım ve yardım istiyorum ben bir öğretmen olarak adana da görev yapmaktayım 2007 tembus ayında bir ve tuttum ve adanada kira üçreti 1 yıllığı peşin olduğu için 1 yıllık üçretimi peşin verdim ama tekrar 2008 tembus ayın geldiği için ev sahibi 1 yıllık üçretini peşin istiyor ama bu peşin veremiyeceği söyledim ben bundan sonra aylık ödeyeceğim dedim bazı konulardan dolayı 1 yıllık kirayı ayarlayamadım ve ev sahibimde ya yıllık kireyı peşin verirsin yadsa evi boşaltırdın diyor bu konu hakkında bana bir verirmisiniz ve ya yasal haklrı nedir ev sahibi 1 yıllık kirayı istemekte haklımıdır haklıysa peki ben bir öğretmenim ben 1 ay boyunca calışyorum hakkettiğim üçretimi alıyorum eve oturmadan yani ev sahibi hak etmediği üçteriti nasıl istiyor yardım edermisiniz bunu konunun yasak hakları varmıdır ve nerelere başvura yapacağım |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: kiracıyım ve yardım istiyorum Bahsi geçen 1 Yıllık kira'yı ödediniz buraya kadar normal .. Ev sahibinizde normal olarak kirasını istiyor .. Kira konturatı her şeyi çözecektir.. Konturatta gelecek sefere aylık veya yıllık ödenecek diye not var mı? Eğer varsa ona göre hareket edilecek .. Yoksa anlaşmanıza bakar anladığım kadarıyla pek anlaşılacak biri değil.. Konturatınız var 1 yıllık ama size verilen hukuki bir zaman var bunun süresini inanın bilmiyorum.. Bildiğim kadarıyla formumuzda bir av. yok siz yinede çok geçmeden bir av. ye başvurun bilgi için.. ALLAH yardımcınız olsun..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |