![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Hukuk forumu içinde "BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben olayı anladım kardeşim.Yani seni dolandırmışlar.Yada onlar bir çok kişiye bunları yapıyor.Bahsi geçen banka TC. .. BANKASI sanırım.Pazartesi günü bu dilekçeyle veya adliye önünde yeni bir dilekçe yazarak suç duyurusunda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Ben olayı anladım kardeşim.Yani seni dolandırmışlar.Yada onlar bir çok kişiye bunları yapıyor.Bahsi geçen banka TC. .. BANKASI sanırım.Pazartesi günü bu dilekçeyle veya adliye önünde yeni bir dilekçe yazarak suç duyurusunda bulunmalısın..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? İBRANAME.. Şimdi herhangi bir suçu ve kusuru bulunmayan bir banka ilk kulanılıp ödenmiş olan 18 milyar liralık kredinin %150 artırım yapma yetkilerinin oldugunu söylemekte ve benim imzam olmadıgı halde bana yazılı ve sözlü bir beyanda bulunmadıkları halde benimde ismimi yazarak benim kefil olarak gösterildiğim 120. milyarın 48 milyar lirasından sorumlu tutukları halde neden benden 48 milyar lalmayıp 18 milyar lira alıyor ve bana aşagıdaki ibranemeiyi imzalatıyor... İBRANAME T.xxxxx bankası xxxxxx şubesinden xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx PAZ. TİC. LTD ŞTİ. NE açılan ve kulandırılan 0000000000000000/123232125 krediden kaynaklanan ve içra takibine konu edilen borçtan dolayı kulanılan kredinin tasfiyesi için bankanıza yatırmış olduğum 18.000.00 bin ytl den dolayı T.xxxxx bankası xxxxxx dan HERHANGİ BİR FAİZ TAZMİNAT FER'İ HAK VE ALAÇAK TALEBİMİN OLMADIGINI HAKKIMDA YAPILAN TAKİPTEN VE TAKİP KONUSU BORCA KARŞILIK YAPTIGIM ÖDEMELERDEN DOLAYI T.xxxxx bankası xxxxxx NU GAYRİKABİLİ RUCU İBRA ETRİĞİMİ BEYAN KABUL VE TAAHÜT EDERM..... İBRA EDEN İMZA Şimdi herhangi bir sucu kusuru olamayn bu banka neden bana bu ibranameyi imzalatıyor veya beni sorumlu tutugu 48 milyar liradan neden vaz gecipte 18 milyara fit oluyor? |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Alıntı:
Anladığım kadarı ile aynı yerden ikinci ticari araç kredisinide kullanmışsın. Sen asıl borçlulara ödediğin tutarı rücü etmek üzere takip açtır. Banka rehni dilediği takdirde çözer mesela sana ikinci aracı birinci aracın rehni kalmak kaydıylada açmış olabilir, gerek görürsede çözer. Bunları bir ibra veya sözleşmeye notla hallder. Sen mağduriyetini banka yerine garantör olduğun firmaya yönelteceğine bize bankada açık aratıyorsun. Sana noterden ihtarda gelmiştir, yazmamışsın ama. Kolay gelsin. | |
| | |
| | #14 | ||||||
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||||
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Bir önceki cevaplarıma cevap gibi yazdığınız için tekrar cevap yazmak mecburiyetinde kalıyorum; Önce konu size ait görüş yazanlardan sizi aman peşini bırakma diyenlere teşekkür ederken, bize aklınızdan bile geçirmediğiniz ve esirgediğiniz teşekkür için, herhalde canı olaya çok sıkkın diye geçiştireyim. Ben size uç ve uygulanabilir şeyler söyledim. Son olarak eğer sana sözde ödediğini söyleyen asıl borçluya inanıyor bankaya inanmıyorsan senden tahsil edilen paranın dekontu ile asıl borçlunun ödedim dediği dekontu karşılaştır, aynı hesaplaramı ve ne kadar yatırmış ve para tahsil edilmiş. O zaman asıl borçlu ne kadar masum görürsün. İyi forumlar. |
| | |
| | #16 | ||
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Alıntı:
gerek sizin ve gerek bütün forumdaşlara ve bu forumda özgürce düşüncelerin paylaşılmasını saglayan gerek meditörlere ve gerek site yöneticilerine teşekür ediyorum... Alıntı:
ilginiz ve alakanız için teşekürler Konu rustemizal tarafından (15-10-2007 Saat 01:51 AM ) değiştirilmiştir. | ||
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Senin dediğin gibi fıkraya döndü; İllede odunumun parası, oldu. Son yazımda size sizden tahsil edilen tutarın yatırıldığı hesap nosunun hangi borçluya ait hesap olduğunu kontrol edin dedim. Eğer sizin kefil olmadığınız bir borca ve sizin adınızı yazarak zorla tahsil etmişlerse ki (bu gafleti sizin yazdığınıza göre söylüyorum) yapan Şube kurumunu batırır. Şube, görevliler cezalandırılır ve BBDK bile ilgilenir? onun için doğruyu belgelerde ara sözde veya söyledilerde değil. selamlar. |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: BANKA KREDİSİNE KEFİL OLMAK? Bende aynı durumdayım görüşmemiz mümkünmü? Adım:Bülent sevgi Telefon:0322 351 23 47 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |