![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Annemden ne öğrendim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Annemden ne öğrendim? Diyalog Kurmayı Öğrendim: - Sana birşey sorduğumda cevap ver!.. - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! Tıp bilgilerini öğrendim: "Gözlerini şaşı yaparken birgün öyle kalıvereceksin, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Annemden ne öğrendim? Annemden ne öğrendim? Diyalog Kurmayı Öğrendim: - Sana birşey sorduğumda cevap ver!.. - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! Tıp bilgilerini öğrendim: "Gözlerini şaşı yaparken birgün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü.. " Olgun olmayı öğrendim: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin..." Genetik bilgileri öğrendim: "Sen de o lanet olası babana çektin..." Bilgeliği öğrendim: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman... " Sabırlı olmayı öğrendim: "Baban eve gelsin, sen görürsün...." Hakkımızı alacağımızı öğrendim: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı... Adaleti öğrendim: "Birgün senin de çocukların olacak. İnşallah onlar da sana, senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...." İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi öğrendim: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" Duaların gücünü öğrendim: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..." Zamana karşı yarışmayı öğrendim: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..." Mantıklı düşünmeyi öğrendim: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!" İleri görüşlü olmayı öğrendim: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy...yolda Allah korusun başına bişi gelir, etrafa rezil olursun." Hayatın trajikomik yanlarını öğrendim: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem..." Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu öğrendim: "Kapa çeneni ve çorbanı iç...!!!" Dayanıklı olmayı öğrendim: " O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok...!!!" Hava raporu tahmini yapmayı öğrendim: "Şu dağınıklığa bak...yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..." Abartmayı öğrendim: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!" Davranış psikolojisi öğrendim: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin nolurdu ..." Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı öğrendim: "Dinleme bakalım anne sözünü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" Kıskanmayı öğrendim: " Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun...???"
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |