![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "üçüz olmak istermiydiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok şirinler değilmi..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üçüz olmak istermiydiniz? ![]() çok şirinler değilmi
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? Evet çok şirinler ama ben genede üçüz olmak istemez idim:) Bir kız kardeşim var ona bile tahammülsüzüm:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Rep Gücü: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? Allahın mucizesi bunlar ya... ÇOK ŞEKERLER ÇOOOK... ![]() Yirim ben onları yirim..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? ewet çok şirinler valla ben üçüz olmak isterdim çok eğlenceli olurdu :))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? Yaşlarımız tutsa idi sen ve ben olabilir idik:) Hadi birini daha bulalım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? tamam sence kim olsun :)))))
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? Bilmem kim katılmak istiyor bize, (gerçi ben var iken kimse benim ile üçüz olmaya dayanamaz ya ne ise):)
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? Sen değil canım ben var iken desek :))))
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? O zaman biz ikiz olalım boş ver üçüncüyü şimdi:)
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üçüz olmak istermiydiniz? tamam canım hadi bakalım:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |