![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Anne Olanlar!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar! Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi; üstün olmasın diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: DÜNYALI Yaş: 29
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anne Olanlar! Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar! Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi; üstün olmasın diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye.. Kolun biraz altından korunsun diye ..... kalp hizasından sevilsin diye.'' . Kadınlar gittiğinde... KADINLAR gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar. Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur: Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler... Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar. Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların. Sık sık boynunu büker "sarıkız". O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının. Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz. Bir kadın gittiğinde... Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci... Bir anne gider... Bir dost... Bir arkadaş... Bir sevgili... Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde. Kapı eşiğindeki "Dikkat et..." duyulmaz, annesi gitmiştir "geç kalma"nın. Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler. Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında. Ve bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Anne Olanlar! Melissa kardeşim, yanlış anlamaz isen sana bir öneride bulunmak istiyorum.Açtığımız konuları UYGUN KATEGORİYE açalım.Konu açmadan önce arama yapalım.Yanlış anlama sakın.Sadece yeni olduğun için, senin işine yarayabilecek bir iki öneride bulunayım dedim.Saygılarımı Sunuyorum
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: DÜNYALI Yaş: 29
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anne Olanlar! paylaşmıs olduğum konu annelerle ve anne olmaklailgili.bu bölümden baska bir bölüme yazmam gerektiğini söylüyorsanız hangi bölüm oldugu konusunda beni aydınlatabilirsiniz.daha yarım saat önceüye oldum.eyer bu konu daha önce acıldıysa da silebilirsiniz. artı mod yada admin olma işini bukadar önemsemeyin .benimde kendime ait bir sitem var. hiç bir foruma ve siteyede üye deilim.burayada ilgimi çektiği için üye oldum.teşekkürler sayın mod. ![]() |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anne Olanlar! Buda çok güzel ellerine sağlık canım:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Anne Olanlar! Ben mod değilim.Eskiden modluk görevi yapıyordum.Sitenin düzenine yardımcı olmak mod ve adminlerin işidir.Bende sadece arkadaşların işini kolaylaştırmak için söylemiştim. Bu önemsemek veya önemsememe meselesi değil.Sadece öneride bulunayım dedim ancak yanlış anlaşılmış demekki... Ayrıca sitemize üye olmanız beni çok sevindirdi.Sizin sitenizide ziyaret etmek isterim...Saygılar
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |