![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Bu da benim kızım :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "İşte bu da benim kızım , BETİS hanımefendi. Gerçi ben ona tsunami diyorum çünkü evin içinde tsunaminin yarattığı etkiyi tek başına yaratıyor :Entusiasmado:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu da benim kızım :) İşte bu da benim kızım , BETİS hanımefendi. Gerçi ben ona tsunami diyorum çünkü evin içinde tsunaminin yarattığı etkiyi tek başına yaratıyor :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Allah bağışlasın çok güzel bir kız annesi gibi..
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Çook teşekkür ederim sevgili doğangüneş . Hepimizin çocukları için dilerim bütün kalbimle . :) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Allah bağışlasın, her şey gönlünce ve ailesinin dilediğince olsun, Sizlerede sağlıklı, sohhatli ve mutlu geleceğini görmeyi nasip etsin, rabbim. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) çok tatlı maşallah.Allah bağışlasın , allah analı babalı büyütsün . (sizlere kızmaya başladım arkadaşlar olan var olmayan var lütfen) :)))
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Aman Be Erdall yok diye başımızı yerlere mi vuralım. Bak ne güzel bizim yoksa bile sitemizin üyelerinin var. Çok tatlı gülmüş. Ah bu çocuklar ne kadar masumlar ama Allah Esirgesin |
| | |
| | #8 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Alıntı:
Ben sitede bu özenmeden nufus patlaması olacak ondan cekiniyorum :))))) ![]() işin şakası bir yana allah herkese nasip etsin çok tatlılar
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Bu da benim kızım :) Hani reklamlarda oynayan o tatlı çocuklar olurya.İşte aynı onlara benziyor.Gözlerini nasılda kısmış??? Şeker gibi sanki.....
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) cok tatli bisey' annesi gibi Allah bagislasin' su leyleklere ben de ismarlicam 1 tane bize de lazim cimcime :Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |