![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Bu da benim kızım :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet , isteyen herkese birbirinden güzel bebekler diliyorum . :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Evet , isteyen herkese birbirinden güzel bebekler diliyorum . :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Haklısın canım . Küçükken anneme sorardım : "Annecim ben güzel miyim ?" diye . Kuzguna yavrusu güzel görünür ... derdi :) |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) hani derler ya ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diye ama bir şey daha var herşeyden önce insanda huy güzellüği daha öncedir bence, |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Çok çok haklısınız , huy güzelliği o kadar önemli bir konu ki . Hatta isterseniz bu konuyu bir başlık olarak açıp hep beraber fikirlerimizi yazalım . Ben hemen başlık olarak açıyrum arkadaşlar . :) Aşağıdaki linkte konumuz açılmıştır :Entusiasmado: Güzellik mi huy güzelliği mi? Konu sahrabetis tarafından (19-10-2007 Saat 10:39 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Biricik kızım Betis ve daha kırk günlük yeğenim Busem :)) Pembişli kızlar :Entusiasmado: |
| | |
| | #17 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Pembisli kizlarin ikiside birbirinden seker Allah size ve sevdiklerine bagislasin bu sirinleri..
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu da benim kızım :) Amin sevgili Nilay , hakikaten bunlar çok canlar :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |