![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Annenize olan sevgiyi tek kelimeyle açıklarmısınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Okuduğum kitapların en güzelini sorarsanız söyleyeyim:ANNEM'dir......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Okuduğum kitapların en güzelini sorarsanız söyleyeyim:ANNEM'dir....
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annenize olan sevgiyi tek kelimeyle açıklarmısınız? Annemin bana hitabının aynı ile mukabele ediyorum ve ezberledim, her yerde ANNEM öyle kayıtlıdır. Rehberde, şifrelerde, sohbetlerde, CANIMIN İÇİ; Dünyanın en tatlısı Anne, Baba ve evlat dır. (Eş ayrı tabi) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annenize olan sevgiyi tek kelimeyle açıklarmısınız? Ben anneme " balım" derim . Bal gbi tatlıdır benim gözümde . not . O da bana balım der , bal gibi yapışırım anneme , öpücük komasına sokarım :) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Annenize olan sevgiyi tek kelimeyle açıklarmısınız? normalde babamdan sonra en sevdiğim kişi ama bugün cok kırgınım 3den beri odamdayım babam geldi yemege in dedi gitmedim o da gelse gitmezdim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |