![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "teyze oldum dün" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar , çok mutluyum şu an . Dün akşam saat beşte çok güzel bir yeğenim oldu :Entusiasmado: Sizlerle de paylaşmak istedim . Yeni doğan her bebek yeni ümitlerle geliyor ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teyze oldum dün Sevgili arkadaşlar , çok mutluyum şu an . Dün akşam saat beşte çok güzel bir yeğenim oldu :Entusiasmado: Sizlerle de paylaşmak istedim . Yeni doğan her bebek yeni ümitlerle geliyor dünyaya . Bütün bebek sahibi annelere bebekleriyle uzun ve güzel bir ömür diliyorum . :Entusiasmado: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün Alıntı:
HOSGELDIN BEBEK, DUNYAYA (ismini bilmedigimden) Cinsieti ne? Kız Erkek (Gogo,Bici ) Konu EMRE tarafından (20-09-2007 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün İsmi BUSEM ve çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) |
| | |
| | #5 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün Alıntı:
yaa benim ablamların evlenmeye niyeti yok ben bu gidişle biraz zor teyze olacam daha 5 dk öncee 6 aylık bi bebek sevdim o bebeğin kokusu yetiyor insana
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: | |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün Senin için çok sevindim. Allah ailesine bağışlasın. İnş çok hayırlı bir evlat olur ailesi ve herkes için..:smile:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün BU mutluluğunu bizlerle paylaştığın için sağol. Umarım salıklı sihatli ve mutlu bir ömür geçirir. Sizler adına çok sevindim... Dünyaya Hoşgeldin BUSEM |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün Amin , güzel dilerkler için sağolun . Sheytan , senin dileğini daha bir tuttum nedense |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teyze oldum dün Allah analı,babalı büyütsün.İşşallah şansı,kaderi,yaşamı herşeyi güzel olur bütün bebeklerin ve çocukların.(amin) ![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |