![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Kizismi ariyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selamlar, benim 22 aylik kizim var ismi Lara, simdi 37 haftalik hamileyim ve bir kizimiz daha olacak. Sadece bir sorun var hala isim bulamadik. Lara ismine uymasi gerekmiyo yani LARA ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Kizismi ariyorum Selamlar, benim 22 aylik kizim var ismi Lara, simdi 37 haftalik hamileyim ve bir kizimiz daha olacak. Sadece bir sorun var hala isim bulamadik. Lara ismine uymasi gerekmiyo yani LARA VE ZARA olmasini istemiyoruz. Ve Hollandada yasadigimiz icin birazda international isim olsa dha iyi olurd diye dusunuyoruz. Aklimda bir kac tane isim var ama tam buldum diyemem bana yardimci olurmusunuz? Benim begendigim isimler: Asli, (ama hollandacada hoc gelmiyor kulaga) Elis, ( bunun turk ismi oldugundan emin degilim?) Helin Senem Ilsu Esme Bildiginiz guzel isimler varsa lutfen yazin! tskler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kizismi ariyorum Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kizismi ariyorum Tskler yazdigin isimler icin hepsi cok guzel sadece, nasil desem a harfiyle bitmeisni ismin istemiyorum. lara ve melissa degilde lara ve melis (melis malesef yegenimin ismi:mad: yinede bildigin baska isimler varsa bekliyorummmmm |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Kizismi ariyorum Sevgi,damlasu,bilgehan,sertap,berfin,çiler vs.... Gerçi kızınız baya büyümüştür.Geç kaldım biraz, kusuruma bakmayın.Allah, analı ve babalı büyütsün.Saygılar :)
__________________ Konu Runaw@y tarafından (21-12-2007 Saat 12:52 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |