![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Anneler, Babalar, Çocuklar forumu içinde "Bir çocuğun meleği.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.Bir gün Tanrı’ya sormuş: --Tanrım,beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler,fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki,orada nasıl yaşayacağım? ---Tüm meleklerin arasından senin için ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bir çocuğun meleği.. Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.Bir gün Tanrı’ya sormuş: --Tanrım,beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler,fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki,orada nasıl yaşayacağım? ---Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim.O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak.Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek.Böylece sen onun sevgisini hissedecek,mutlu olacaksın. --Pekiiii...İnsanlar bana birşeyler söylediklerinde,dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? ---Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek,sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek. --Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum,beni kim koruyacak? ---Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: --Tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle,benim meleğimin adı ne? ---Meleğinin adının önemi yok yavrum,sen onu ANNE diye çağıracaksın... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir çocuğun meleği.. çok güzel bir yazı.çok anlamlı.sağol paylaşımın için.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |