![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir..." başlıklı konu görüntüleniyor, "aslında ben akrep severim fakat bulamadım yengeç yaptım ayrıca teşekkür ederim tavsiyelerine sadık kalacağım umarım herkes hayatta pozitif yaşar çu an bile çoook mutluyum çünkü sizlerle tanıştım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... aslında ben akrep severim fakat bulamadım yengeç yaptım ayrıca teşekkür ederim tavsiyelerine sadık kalacağım umarım herkes hayatta pozitif yaşar çu an bile çoook mutluyum çünkü sizlerle tanıştım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... Beklenmeyen öpücük: Gün içinde herhangi bir zamanda yaptığı sıradan işlerden birini yaparken hiçbir sebep olmadan onu çok sevdiğnizi söyleyip bir anda öpmeye başlayın. Hem şaşkınlıkan hem de bu durum onun hoşuna gideceğinden kesinlikle karşılık verecektir. benım favorım bu ama ozi arkadşın yazdıkları da hoş.bu arada ben de kova burcuyum ama burcumun özelliklerını pek bilmem:) |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... sanırım aranızdaki tek romantik olmayan benim. Arkadaşlar yok mu aranızda heyecanı seven. Adrenalin ile sevişmeyi aynı anda yaşamaktan hoşlanan yok mu ? |
| | |
| | #14 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... Alıntı:
bence biraz yawaş abicim :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #15 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... Alıntı:
bende yağmuru yağmurda ıslanmayı dolaşmayı çok severim. Aynı zamandada gece zifir karanlık denizin içindeyken sıcak bir temaz bile inanın o uçsuz bucaksız engin denizi kaynatmaya yeter.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... | |
| | |
| | #16 | |
neye yarar çok şey biliyorum ama uygulayacak bir sevgilin olmayınca hepsi boşuna
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücüğünüz sevginizin gücünü gösterir... oda olur yakında inşallah sen üzülme "serseri kız Suzi" :)) bianda çıkıverir karşına feleğin şaşar.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #18 | |
her ne olursa olsun bırakmayacağım inşallah bulurum
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |