![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Escinsellik kabuledilir birseymi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce eşcinsellik toplumumuzda,kabul edilir birseymi?Dinimiz bu konuda ne diyor? Sizin dusunceleriniz nelerdir?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 22 Rep: 1944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Escinsellik kabuledilir birseymi? Sizce eşcinsellik toplumumuzda,kabul edilir birseymi?Dinimiz bu konuda ne diyor? Sizin dusunceleriniz nelerdir? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? Böyle birşey kesinlikle kabul edilemez. Dinimizce kesinlikle caiz değildir ve hatta bu yüzden semud kavmi helak edilmiştir. Tartışılmasına bile karşıyım... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? böle saçma şeymi olur asla kabul edilemes böle bi saçmalık olamas ve asla caiz diildir:mad: |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? bence herkes düşüncesinde özgürdür, tamam kabul edilemez evet ama bu onların tercihi bazılarıda zaten böyle olmasını tercih etmemişlerdir heralde onlarda normal insanlar gibi olmayı isterlerdi heralde...:rolleyes: |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? tamam zaten onlara dicek bişi yok ama ben keyfi ve zevki yere yaptıklarını düşünüorum onlara kızıorum ve asla caiz değildir :biggrin: |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? inanınki kimse keyfi vede zevki eşcinsel olmaz bunu hiçbir kimsenin istediğini sanmıyorum girdapsedef iyi forumlar...:smile: :smile: :smile: |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? yavşaklıktır hepsini çarmagermek gerekir ne dinde ne divanda yeriyok tur hak yoluvarken denyoluk nediyedir sapkınlıktır sapıklıktır topluktor topolu toplar |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: sivas almanya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? Evet kabuledilemez birsey anlamadigim tek sey neden herseyi dinle karsilastiriyoruz bu bir tercih veya hastalik yaratanin gücü yetmiyormu escinsel olmayn insanlari yaratmak sakin yanlis anlasilmasin ben escinsel falan degilm bzim türk toplumunda belkide avrupa ülkelerinden fazla escinsel var tabiki hep gizli kapakli |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? Insanlar kabul etsin etmesin, escinsellik gunumuzde yogunlasarak yasallasarak yayginlasiyor. Ne hristiyanlar nede muslumanlar kabul etmeselerde tabi bu dini butunler icin gecerli var ve olacaktir bana göre igrenc olsada insanlar secimlerinde özgurdur diyorum. Her kisi kendi gunahindan sorumludur ayrica bir cok insaninda bildiginden eminim suudi arabistanda cok fazla kucuk erkek cocuklar ya satin alinir yada kacirilir bu tur olaylar cok fazladir bazi arap seyhleride turkiye, lubnan suriye gibi sehirlerde bir kac ayligina senetnikahi yaparlar kucük kizlarla veya bakirelerle bunu biliyormuydunuz. hoscakalin |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Escinsellik kabuledilir birseymi? Litaratuara giren cinsel kişiliklerden, homosexual, transexual, bisexual(shemale), lezbian gibi tanımlamalar geliştirilmiştir. Herbirinin isimleri farklı olduğu gibi içerdiği fonksiyonel durumlarıda farklıdır. Açıklamaya çalışırsak, homosexualler; fiziksel, psikolojik yada sosyal durumları nedeniyle cinsiyet değiştirememiş, toplumun çok ağır horladıkları, ib** diye adlandırılan kişileri görünce üzülüyorum, onları anlayışla karşılıyorum, onlarla mecbur kalırsam hiç rahatsız olmadan sosyal ilişki içine girebilir, sohbet eder, dertleri ile dertlenebilirim. Yani asla ağır eleştiriler yöneltmem. Farklı yaradılışlarından dolayıdır derim. transexualler; Farklı yaradılışlarından dolayı cinsiyet değiştirmiş kişiler olarak algılarım, eleştirmem ama soyal bir ilişki içine giremem çünkü değiştirilmiş cinsiyetlerini genellikle fazlaca öne çıkardıklarından uzak durmaya çalışırım. Lezbian; Hiç eleştirmem, anlayişla karşılarım, erkeklerle cinsel ilişkiye girmediklerinden hiç problem yok, cinsiyet değiştirmeleri tıbben başarısızlıkla sonuçlandığından genellikle cinsiyet değiştirmezler. onları oylecekabul etmeliyiz diye düşünürüm. Ancak bazı lezbiyenler vardırki, erkeklerle ilişkide tam bir kadın ancak kadınlarlada ilişkiye girerler,işte bunlara anlayışlı degilimdir. "Bisexual" İşte esas zurnanın zart dediği yer burası. İşte esas lanetliler bunlar. İslama göre öldürülmelerinin helal olduğuna inanırım. Bunların altı erkek, üstü mankenlere taş çıkartacak kadar kadın. Yani süper güzel yüz, harika memeleri olduğu halde alttada hiçbir fonksiyonal eksiği olmayan penisleri vardır. Kadınlara karşı fonksiyonunu tam icra ettikleri gibi arkadan da çalışırlar. Korkunç nefretle karşılar, onları düşündüğümde dahi ürperir, Rabbimin rahmetine sığınırım. Bunlar gerçekten kafaları ezilesi insanlardır. Bilgi ve görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim, kolay gelsin.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |