![]() |
|
| | |||||||
erkekler neye göre hareket ederler.onlari ne yonlendirir???
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | **erkekler neye göre hareket ederler.onlari ne yonlendirir??? erkekler neye göre hareket ederler.onlari ne yonlendirir???
__________________ Bana bir kez gözlerinle gülsen çok mu |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Rep Gücü: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendı askımden örnek wereyım aklıyla hareket edıyo ama duygularını da katıp durumu dengelıyo..zamane erkeklerı gıbı salakca selere takılı kalmıyo hayatı sorgulamayıda bılıo bılmesı gerekenleri de bu yüsden ona tapıyorummmmmmmmmmmmmmmmm |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Haşa tapmak mı naptın?erkekden erkeğe değişir kimisi aklıyla,kimisi duygularıyla,kimisi el aklıyla:) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | bence de erkekten erkege degişir ama yine bana kalırsa son şikla hareket edenler çogunlukta :)
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Nerden: her yer...
Rep Gücü: 1102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeği çok akıllı kadın yönlendirir.... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Rep Gücü: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aklı vicdanla dengeler akıllı erkek. sonu belirsiz heveslerde herşeyini yitirir aptal erkek. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | bu da güzel bi yaklaşim :)
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 39648 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetici olan erkekler aklıyla(kendi aklıyla) hareket ederler pısırık olanları ise söylemeye gerek yok aptal diye bisey olduğuna inanmıyorum.. aklını yeterince kullanmayan erkek vardır diye düşünüyorum
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 28624 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keyfime göre hareket ederim. Keyfime kahyalık edebilecek var mı ? :)
__________________ Zamanı önemli değil / İster sabah ister akşam/ Tadına doyum yoktur bu işin / Sevişin evlatlarım sevişin -N.K. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |