![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "Bayanların Cinsel Sırları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Asparagaz haber kokusu alıyorum sanki......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları Asparagaz haber kokusu alıyorum sanki...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 6 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayanların Cinsel Sırları Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları Ben sana tesekkur ediyorum ah birde kiymetini bilseler malesef kiymet bilmeyenler var...
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları nilay emeğine sağlık bide şu iki konu hakkında bişi demek istiorum bence kadınlar yatakta konuşmaktan çok hoşlanırlar vede saçlarının elbette babasından farklı okşanmasından çok hoşlanırlar |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları Bu ne yaaa.... Bu konu üzerinde bile anlaşamadık ya ne diyelim... Bence bir erkek olarak bunları iyice idrak etmek lazım diyorum. Çünkü tek taraflı değildir ilişkiler.. Herkesin mutlu olabileceği şekilde hareket etmek lazım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları Geç oldu ama yazmadan edemedim. Daha Nilay'ın mesajını okurken şoyle düşündüm, ne çok bildiğimi zannedermişim, al işte yepyeni ufkumu açan şeyler öğrendim. Helal sana Nilay, bütün kadınlar senin gibi kendini geliştirmiş olsa keşke.. Anlıyamıyanlar herhalde cinselliği küçümseyenler, işte bütün meselede buya. Cinsellik islamda da çok önemli sayılmış dedikten sonra, ön sevişme ile ilgili bir iki cümle; Avrupalılar cinsel birleşmeyi 2 saatte bitirirler, ilk 1 saati ön sevişme, ikinci 1 saatide tam birleşme ile,,, Arablar, ilk yarım saati ön sevişme kalan 1,5 saatide birleşmeyle, Amerikalılar, ilk bir saat sohbet, yarım saat ön sevişme, kalan 1 saati de birleşme, Türklerinki 3 saat 5 dakika sürermiş, ilk 3 saati ikna çalışması, son beş dakikada da işi bitirirler. biraz gülelim istedim. :biggrin: |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları kadınların ilah diye kabul ettikleri şey bu kadar basitmi yaaa..cinsel açıdan doyur seni ilah sansınlar..ohh ya ne güzel..harbiden aptallıktan başka bişey değil..ben bu yüzden kadınlar boş yaratıklar diyorum işte... |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: tekirdağ
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları arkadaşlar belki bana inanmayacaksınız ama söylemek istiyorum 26 yaşındayım ve şu anda 50 yaşında bir erkekle beraberim yaşıtlarım erkeklerin kırk fırın ekmek yemesi gerekir dicem ama yedikleri ekmekte ona yetişmelerine etkili olmaya yetmeyecek yaşıtım bir erkek arkadaşım vardı gece arkasını döner uyurdu ama o sımsıkı sarılıyor gençler bu işi bilmiyor daha |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları Alıntı:
genelleme yapmiyim ama kendimden ve etrafımda gördüklerimden söyleyebilirim ki kadınlar için cinsellik her zaman ikinci plandadır..bir erkeği seviyorsam ve o da sevgisini tatlı yollarla gösterebiliyorsa, bana değer verildiğini hissediyorsam, karşılıklı birşeyler paylaşabiliyorsak ancak o erkekle cinsellik düşünürüm kendi adıma..ama biliyorum ki çoğu kadın için de her zaman sevgi önceliklidir.. sen tutmuş bütün kadınları boş olarak tanımlamşsın..fakat gene deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki birçok erkeğin de aklı fikri cinsellik..biraz bacak ve göğüs gördü mü kendini kaybedeni mi istersin, tüm gün internette sanal sex yapmaya çalışıp kendini tatmin edeni mi? vücudu istediği ölçülerde olan bir kızın kendisine 'vermesi' için herşeyi yapabilecek erkekler de var..ve her an bunları düşünürken tek bahaneleri de erkek olmaları! erkek ya hani,doğaldır..ben bunlara bitek abaza diyebiliyorum yazık günah ya belki de boşuna kastım bu kadar yazdım ama cinsel açıdan bunca mutsuz kadın varken ülkemizde bu yazılanlardan bikaçını yapsa erkekler, herşeyi o kadar değiştirir ki..ilahtan kasıt da budur zaten..cinsel yaşamında kadına mutluluk verebilen erkek..bu durumda sen kadınları mutlu olmak istedikleri için boş olarak tanımlıyorsun, erkeklerin durumunu gözardı ederek?.. | |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bayanların Cinsel Sırları ooo gayet güzel tanımlamıssınız. bu sizinmi yoksa başka bir yerden mi alıntı ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |