![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "No-string seks modası !" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eşlerini aldatan erkekler arasında yeni bir akım başladı: “No-Strings Sex!” Kadına bağlanmadan, sadece heyecan ve cinsellik için, internet aracılığıyla kurulan, günübirlik ilişkiler anl***** geliyor. İngiltere’de NetDoctor şirketinin araştırması, evli erkeklerinin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eşlerini aldatan erkekler arasında yeni bir akım başladı: “No-Strings Sex!” Kadına bağlanmadan, sadece heyecan ve cinsellik için, internet aracılığıyla kurulan, günübirlik ilişkiler anl***** geliyor. İngiltere’de NetDoctor şirketinin araştırması, evli erkeklerinin yarısından fazlasının eşlerini aldattığını ortaya çıkardı. İngiliz erkekleri, bu ilişkilerine ‘No-Strings Sex’ adını veriyor. Yani bağlanmadan cinsellik.. The Sun gazetesi de, bu tanımdan yola çıkarak aldatan erkekleri masaya yatırmış. Deneyimli muhabir Laura Stott, evli erkeklerle internet üzerinden bağ kurup buluşmuş. Stott’un ‘internet faresi’ dediği bu erkekler, tanıştıkları kadınlara, hiçbir bağ ve gelecek vaat etmeden sadece seks yapabilmek için yanaşıyor. Erkeklerin gerekçelerine çok şaşıran Stott, “Birisi, eşini kanser olduğu ve sağlıklı bir seks hayatı yaşatamadığı için aldatıyormuş” diyor. Bu erkeklerden ‘Carl’, 4 yılda eşini defalarca aldatmış. “İstemeden evlendim. Beni kandırdı. Kendimi kapana kısılmış bir hayvan gibi hissediyorum” demiş. Ayrıca rutin seksten çok sıkılmış! ‘Richard’ ise eşini üç kez aldattığını itiraf etmiş ve şöyle konuşmuş: “Yeni kadınlarla tanışmak bana çok heyecan veriyor. Karım öğrense yıkılırdı.” Sabah kaynak
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |