![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "32 yasinda bakir bir erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, yeni uye oldum. Ben 32 yasinda olmama ragmen aski ve cinselligi yasamadim. Son iki yildir agir depresyondayim.. Sosyal fobi yuzunden bu durumdayim. Sadece aski ve cinselligi yasamadigim icin bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | 32 yasinda bakir bir erkek Merhaba, yeni uye oldum. Ben 32 yasinda olmama ragmen aski ve cinselligi yasamadim. Son iki yildir agir depresyondayim.. Sosyal fobi yuzunden bu durumdayim. Sadece aski ve cinselligi yasamadigim icin bu kadar agir bir depresyon yasamam mumkun olabilir mi sizce? Evlenmek, bir kadinla beraber olmak bana hayal gibi geliyor.. fakat ileride cok pisman olup ruhsal aci cekecegimden korkuyorum? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 219 Rep: 21770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Ohooo,aşkın,cinselliğin,her türlü sapkınlıkların kol gezdiği Hollanda'da bile yakınıyorsan sana değil bizler, Dümenci Haydar bile yardımcı olamaz:) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Sosyal fobikim dostum, yasamayan bilemez. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Ayrica zamaninda yasamadigim icin kendimi affedemiyorum. 30' dan sonra erkeklerin cinsel gucu azalmaya basliyor (en azindan benim icin bu gecerli). |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 219 Rep: 21770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Abicim baktın kendinden fayda gelmiyor,aile büyüklerine havale et olayı,onlar bulurlar sana ve akabinde izdivaç... |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek paraniz yoksa Uzak calisan gemilerde en tecrubesiz bir isci gibi calismanizi tavsiye ederim. Tek basina olma.Paraniz varsa Turkiyeden hollandadan cok uzak.Toplumsal baskisindan kurtuldugunuz an hersey degisir. Hollandada olsaniz da sistem icindesiniz. Bana kalsa paraniz varsa musluman bir ulke malezyada endonezyada bir isyeri acin.Hem musluman hem rahat. sosyallik bizden cok daha iyidir. Cok farkli bir hava var. Evlenirsiniz :Entusiasmado: Eger dediklerimi yaparsaniz Sadece 3-6 ay sure veriyorum. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |