![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "32 yasinda bakir bir erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bafrali77 ´isimli üyeden Alıntı merak buyurmayin, basindan sonuna kadar okudugum icin elestirim agir olmus olabilir, sizin elestiri ve gülme krizleriniz yaninda az kalir sanirim.. izmir i de bilirim, avrupanin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cam cim com bi erkege yakısmıo adam gibi elestiri yapcaksan yap, yoksa bu sekilde isi baska yönlere çekeceksen bu olmaz... forum ortamındayız, yazdıklarına dikkat et ![]() elestiriyi seviyeli yapki seviyeli cvb vereyim bide yazının sonuna saygılar yazmıssın senin saygın buysa , bidaha hiç bi yazıma elestiri yapma..... ![]() ayrıca o bi bölgenin deil genel olrk sehirlere göre yapılan istatistiklerdi bilmedigim konuda konusmam bafrali sen rahat ol........ neyse seviyeyi daha düserse iyi olmucak en iyisi bukadarla kalayım..... hadi iyi forumlar | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
| |
| | |
| | #33 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İSTANBUL/Kartal
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Şimdi senin ellerin nasır tutmuştur..Vazelinde kullanıyormusun..?Gerçi senin durumunu yaşadığın ülkede pek kimseler yadrıgamaz çünkü Hollanda yaşanılan ensest ilişki modelleri ve Gay'leri ile nam yapmıştır kendi çapında..Fakat senin durumun gerçekten vahim şayet yaş yarı olmuş ve hiç bir tecrüben yok senin tek tedavin tecrübesi bol olan bir partner edinmen, senin derdine hiç bir tıbbi müdahale ile çare bulunamaz senin tek düşmanın yani tek engelin kendin,kendini aşmadıkça önünde berlin duvarı gibi engel kalkmayacaktır..Gayri meşru ilişkiye karşı olduğunu belirtmişsin şayet evleneceksende bu sorunu eşine söylemelisin bu tür sorunlar yüzünden tek celsede boşanan çiftler var..Saadet istiyorsan kendini tamir etmelisin yada tamiratçı bir ustaya kendini teslim etmelisin işinin ehli olması gerekli.. |
| | |
| | #34 | |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
silinmiştir | |
| | |
| | #35 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek YalnizAdam Terbiyesiz ukala herif.Adam gibi konuşmayı öğrende gel yoksa dikkat etde dediğini sana yapmasınlar. ![]() BANLANDIN
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #36 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Selam... Boyle bir konunun normal sitelerden yayinlamasini uygun bulmuyorum. Bu konu her sekliyle seviyesizlik belirtileri gosteriyor. Bu konuyu yazanin yalnizca dalga gectigine inaniyorum. Saygilar... |
| | |
| | #37 | ||
| Uye ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
cim, cum yazdiysam yanlis yönlere cekme derim ki cekilcek yönde bulamiyorum, mesela Ahmet´cim Ali´cim yazdigimizda yada söyledigimizde sanirim senin anladigin gibi kimse anlamaz, ama senin nickinde cim ile bagdasmayacagi icin Masterlod´cum yazdim, gücendirdiysem kusuuma bakma ! ayrica seviyeli cevaplarinida görüyorum kardesim, ve yazdiklarimi saygisizlik olarak algilaman sasirtici kendi yazdiklarin cokmu seviyeli, neyse konuyu acanda seviyesizligini göstermis, Jurgen in dedigi gibi sanirim konuyu acanda bir eglence ariyordu kendisine.. ayrica Tüm türkiyede yapilmis bir anketide ilk senden duyuyorum ne ilginc degilmi? varsa kaynak göster bende bilgileneyim o zaman belki rahat olurum.. Alıntı:
en iyisi sorunun yada sorun oldumu PM yolla, arkadaslari daha rahatsiz etmemis oluruz, Zaten yorgan gitti kavga bitti.. saygilar
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | ||
| | |
| | #38 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
seninle daha önce hiç konusmadık sohbetimiz yok tanısıklıgımız yok insan çok samimi oldugu arkdasına yazar ancak alicim ahmetçim gibi ifadeleri... ki ozmn bile hos karsılanmaz ben seni hiç tanımadıgım için art niyetli oldugunu düsünüp sert cvb yazdım hiç tanımadıgın birine bu kadar samimi olmak ???? beni düsündürdü bi anda yoksa ne sana ne kimseye bu forumda özel bi kinim yok anket olayına cvb veririm ama, herkes bise yazar kısa zmnda konu dısına çıkarız o yüzden bise yazmıcam benle ilgili yorumlarında nikime hiç bi sözcük eklemeden yazarsan sorun çıkmaz... hayırlı geceler........ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |