![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "32 yasinda bakir bir erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YalnizAdam ´isimli üyeden Alıntı cok kolay; ellerim var.. seni tebrik ediyorum süper bi cvb olmus bu ne yaaaa valla gülmekten mideme agrı girdi bukadarda açık yazılmazki neyse fazla bakir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni tebrik ediyorum süper bi cvb olmus ![]() bu ne yaaaa ![]() valla gülmekten mideme agrı girdi ![]() bukadarda açık yazılmazki ![]() neyse fazla bakir kalma ellerinede fazla yüklenme sonra normal sex yasıcagın zmn baya zorlanırsın vücud neye alısırsa öle gider, normal sexte üreme organın hiç bi tepkime vermez sonra ![]() hayata katıl pro lig seni beklio hadi parçala etrafı ![]() gerci çok fazla pasif kalmıssın ama yinede sen bakir erkek konusuna yaptıgım son yorumu dikkate al derim..... hadi good luck(bol sanslar) hem bu arada ülkende müsait , hollanda sex cenneti , orada bile bakir kalmayı nası basarmısın ilginç dorusu........ haydi canlan biraz herkes senin kadar namuslu dürüst deil ama dürüst oldugundan kesin emin oldugun bi kız bulursan onu sakın kaçırma ![]() ![]() mükemmel ya demek ellerin var ![]() iyiyiyiyyiyiyi |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Selam... Bayanin bakir kaldigini bilirimde. Erkegin bakir kaldigini ilk defa duyuyorum. << insan oglu gunde yeni bir sey duymasa kulagina sis batarmis>> Dostum para her seyi cozer. Bu isi yapanlara parayi ver otesini dusunme.Cozum kendinde gelecek. saygilar... |
| | |
| | #23 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
Bu ne biçim bir tavsiye böyle...Çık sokağa yoldan birini beğen ve...bu zinaya teşviktir,dikkat edin... sonra da namus ,bekaret kalmadı diye ağlaşırsınız...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? | |
| | |
| | #24 | |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
Eger hasta olmasaydim simdi coktan bir ailem ve cocuklarim olmustu. Ailemizde ruh hastaliklarina yatkinlik var.. kardesim intihar etti 2002'de, ayrica annemin dayisinin iki oglu da intihar etmisti ucuncusu de hasta... | |
| | |
| | #25 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #26 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kardes k.bakma ben bukadar ayrıntıyı bilmiodum ailen için üzüldüm gercekten agır sorunların varmış haklı olrkta bukadar agır sorunlar varken cinsellik mümkün olmuyodur..... Allah hepinize sifa versin fobi piskoloji bozuklugu falan deyince durumu daha baska degerlendirip çözüm önermistim sizin sürekli olrk uzman dr'lardan yardım almanız sart Allah yardımcın olsun iyi forumlar dilerim....... | |
| | |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yorumumu dikkaklice bidaha okuyun rabia hanım... parantez içinde yazdıgımı okumayı unutmussunuz Orası hollanda yani sex cenneti kim bakire kim namusu düsünüyo orda ![]() yarım saat önce tanıstıgın bi kız sana çok rahat sex yapalımmı diyebilio..... ben zinaya tesvik etmiyorum aksine karsıyım orası hollanda oldugu için direk öle yazdım yorumumun bütününü okuyun lütfen....... zaten artık ülkemizdede bakire kız kalmadı gibi teknoloji saolsun güzel ülkemizin içine etti bizim insanımız için namus bekaret çok önemliydi, simdi artık bu söledigim belli kesim için gecerli oldu herkes özrgülük sex bi ihtiyactır dio evt ama ya zararları bi toplumun temel tasını kırarsanız çatırdayarak çöker ....... allah sonumuzu hayır etsin diyorum avrupanın sadece iyi yönlerini almalıyız biz özellikle kötü yönlerini alıyoruz adamlar o sistemden kurtulmaya ugrasırken bize rezalet sistemlerini empoze etmeye ugrasıolarki basarılı olmayada basladılar biz millet olrk bukadar önümüzü göremez olduktan sonra gelismek bizim içi hayal önümüzdeki yıllarda ins biselerin farkına varırız böle giderse çok geçmeden yollarda ilişkiye giren insanları görürüz........ sevgi saygı birlik beraberlik ve namus kalmadıgı andada TARİHTEN silinmemiz uzun sürmeyecektir..... herkese iyi forumlar...... | |
| | |
| | #28 | ||
| Uye ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
bazilarida "kullanılmayan organ islevini kaybeder" gibi sacma düsüncelerini yazmakta geri kalmiyor, peki bayan acisindan da bu böyle mi olur? o zaman bayanlar da organin islevini kaybetmemeleri konusunda ecele mi etmeli? arkadas el insaf.... ve dikkat ettim Masterlord arkadasim konuyu acan arkadas RUHi bunalimda, önerilerinizi bu yönde ve konu acan arkadasa yönelik alayli smiley ler kullanmanizi kiniyorum...bir diger yazdiginiz.. Alıntı:
biraz daha dikkatli olun lütfen..
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | ||
| | |
| | #29 | |
bafrali senin yazdıgınla benim yazdıklarım arasındaki alaka ne ben ne yazmısım sen nedemisin???? zaten tüm yorumlarımı okumadıgın her halinden belli bi elestiri yazıcaksan önce tüm yorumlarımı oku..... kullanılmayan organ islevini kaybeder sözüyle anlatmak istedigim: belli bi zmn cinselligi yasamayınca(özellikle erkekler için) sex hayatı baya zor oluo yani cinsel hayatının baslarında sorun yasar , sonrada normal hayatına döner anlamını kastettim tabi siz istediginiz yöne çekerek bi cvb yazmıssınız , bende bunu kınıyorum ülkemize bakire kız nerdeyse kalmadı derken istatistiklere bakarak konustum evt hala var ama sayıları azaldı demek istedim üstelik izmir gibi 4 milyonluk sehirde yasıyorum cevremde hayal edemeyeceginden çok kız var , izmiri bilmioyosan tanıtayım sana, bu sehir kızlar cennetidir........ ruhsal bunalım ın ne derecede oldugunu anladıgım anda yorumlarımdada okudugunuz gibi k.bakmayın dedim zaten... alay ettigim falanda yok ayrıca. agır elestirinizden dolayı sizi kınıyorum yorumun tamamını okuyun nedemek istedigimi anlayın öle elesitiri yapın önyargılı elesitiri fazla insafsızca ![]() iyi forumlar | |
| | |
| | #30 | |
| Uye ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
izmir i de bilirim, avrupanin bir kac ülkesinide, ama bu o kadar önemli olmasa gerek.. istatistikleri izmir in göbeginde yaparsaniz baska, bir baska ilcasinda yaparsaniz baska sonuc alirsiniz, yada ülkenin baska bölümünde, onun icin yapilan istatistikler birseyi ima ve ifade etmez. örnek internet ortaminda erotik sitelere en cok giren ülkelerden biri Türkiye ve türkiyedeki sehirlerden ise Trabzon, izmir vs gibi bir kac sehirler basta gelir, simdi bu istatistiklere bakarak bir yorum getirmek sacma olur öyle degil mi? bence sizde kendi yorumlarinizi birdaha okuyun, amacim sizinle polimik yaratmak degil, yaklasimlarinizi bir nebze olsun yanlis oldugunu göstermeye calismak (sahsim adina) yaniliyorda olabilirim.. saygilar sizede iyi forumlar Masterlod cum
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |