![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Cinsellik forumu içinde "32 yasinda bakir bir erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: YalnizAdam ´isimli üyeden Alıntı Merhaba, yeni uye oldum. Ben 32 yasinda olmama ragmen aski ve cinselligi yasamadim. Son iki yildir agir depresyondayim.. Sosyal fobi yuzunden bu durumdayim. Sadece aski ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
Böyle bir sorunu ancak bir psikiyatris çözebilir.Gerçek bir uzmandan yardım almanız gerekiyor. Burada size sadece tavsiyede bulunabilirler.Siz fazla zaman kaybetmeden bence bir psikiyatrise gidip tedavi olmalısınız.Sosyal fobi ve depresyon onların uzmanlık alanı...Umarım sağlığınıza kavuşursunuz...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 219 Rep: 21770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Yalnızadam aile büyüklerine söyle. daha fazla vakit geçirmeden eversinler seni.Dediğin gibi yaşın kemale eriyor,birkaç yıl sonra fobik fobik 35 yaş şiirini okursun kuytularda yoksa.Evliliğin iyi giderse çok mutlu,kötü giderse de filozof olursun.Her ikisi de şimdiki durumundan daha evladır diye düşünüyorum :) |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
Y.E.K önce psikolojik tedavi görmesi lazım. Evlilik daha sonra olmalı... Yoksa sorunlu bir evlilik yaşar. Bu tarz sorunlarla evlenenlerin evlilikleri sorunlu oluyor...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 25 ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Sanal ortam ne acayip birşey değil mi ? Sosyal fobisi olan bir arkadaşımız bu sanal ortamda sosyalleşebiliyor. O halde kendine güvenini, diğer insanlarında aslında normal olduğunu ya da en az onun kadar hasta olduğu gerçeğini anlayarak tamamladın belki de. Şimdi bir hatun bulma zamanı geldi. Eee Hollanda'da fazla zorlanmazsın umarım ya da zorlanırsın :) Belki biz Hollanda hakkında yalan yanlış bilgi sahibiyizdir bilemicem :) |
| | |
| | #17 | |
Yalnız adam 32 yaşındayım demişsiniz. Tedaviler o kadar uzun sürmüyordur sanırım. Öncelikle psikolojik danışmana gidip bir danışın bakalım,o sizi yönlendirecektir. Ayrıca öncelikle sizin iyilişmeyi istemeniz lazım. İnsanın ruhuda hastalanabilir. Diğer hastalıklar gibi bu gayet doğaldır. Ölüm hariç herşeyin tedavisi var bunu unutmayın lütfen...
| | |
| | #18 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
ben dalga geçmiyorum.bunu anlamak için erkek olmama gerek yok, güveninizi artırmanız gerekli bunun içinde bir kadınla yüzleşmeniz lazım... dipnot: amsterdam ın en meşhur caddesine gidip camdan bakıp beğendiğiniz bir eve girmeniz yeterli illah nikah diyorsanız oda makbuldür | |
| | |
| | #19 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 219 Rep: 21770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 32 yasinda bakir bir erkek yanlızadam milli takıma katılma yasın biraz geçmis ama olsun hiç bise için çok geç deildir cinsel yönünü bukadar zmn kullanmamış olman, evlenirsen cinsel yasamın için çok olumsuz sonuçlar vericektir yas 32 ve hiç cinsellik yoksa , bu çok pasif kaldıgın içindir diye tahmin ediyorum kendine bosuna iskence etmissin..... haydi fazla oyayalanma yoksa cinsel hayatın tamamen sıfırlanacak kullanılmayan organ islevini kaybeder(bence acele et) Y.E.K arkdasın dedigi gibi bi an önce ailen eversin seni yada git biraz faaliyette bulun.... çık sokoga (nede olsa orası hollanda) yoldan birini begen ve pro lige adımını at...... cinsellik için evliligi beklemissin uygun olanda bu, ancak karsındakide bekliyosa makbuldur ben artık cinselligi evllilige saklayan çok azz kız kaldıgı görüsündeyim dolayısıyla beklemene gerek yok, evllilik dısı ilişkide kurabilmelisin... haydi git biraz terör estir :D bu arada piskoloji danısmanınada gidersen senin için iyi olur düsüncesindeyim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |